Звездите от "Под прикритие" играха билярд и боулинг благотворително
Секция: Шоубизнес
11 Април 2014 13:08
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Звездите от "Под прикритие" играха билярд и боулинг благотворително

/КРОСС/ Български звезди, представители на социално отговорни компании и доброволци, които подкрепят Holiday Heroes се събраха, за да отпразнуват любовта и загрижеността към 5 000 нуждаещи се българи. Това се случи във вторник на специална галавечеря в изискания ресторант „Рубаят“, която уважи и почетният консул на Хашемитско Кралство Йордания д-р Хасан Бармауи.

Водещ на събитието беше Антоний Аргиров, а сред специалните гости и посланиците на каузата на Празничните герои бяха Катя Евро, Марта Вачкова, Ивайло Захариев, Йоана Темелкова, Мира Добрева, Йоана Драгнева. На сцената на на Празничните герои се представиха Тони и Светльо Къслев, балерините от балетна школа „Маша Илиева“, Силвия Митева, Йоко Захариев, Рут Колева, Теди Кацарова, Quarto Quartet и Grace on Air. За събитието беше организиран и благотворителен търг, а за празничното настроение в залата се погрижиха български музиканти и шоумени.

Ден след галавечерята, Holiday Heroes продължиха поредицата благотворителни събития със специален концерт и турнир по билярд, боулинг и "Не се сърди човече" в Playground Paradise Center. В събитието се включиха Поли Генова, Спенс, Voice of Boys, Балет "Nova", Тони, Starlight, Вяра Атова, Йоанна Драгнева, Dee, а всеки можеше да се изправи „срещу“ любимата си звезда в избрана от него дисциплина. Ивайло Захариев, Йоана Темелкова и балет “Nova” показаха умения на „Не се сърди човече“, боулинг шампион беше Михаил Дюзев, а феновете на билярда можеха да играят с Йоана Темелкова, Voice of Boys, Dee и волейболистите на ЦСКА.

Средствата, събрани на двете събития ще бъдат използвани за закупуване на хранителни продукти, които ще бъдат занесени в домовете на 5 000 нуждаещи се семейства.