Amway подкрепя Българската паркова купа по спортно ориентиране - Отбор NUTRILITЕ - 2015 г.
Секция: СПОРТ
22 Юни 2015 11:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Amway подкрепя Българската паркова купа по спортно ориентиране - Отбор NUTRILITЕ - 2015 г.

/КРОСС/Amway, една от водещите компании за директни продажби в света, е горд спонсор на Българската паркова купа по спортно ориентиране 2015.

Amway подкрепи старта в Балчик на SPRINT CHALLENGE 2015, който се състоя на 18 юни и е част от националното състезание по ориентиране. Компанията осигури наградите за победителите в групите Елит - първите 6 мъже и 6 жени, които завършиха спринтовото предизвикателство. Те бяха наградени с продукти на NUTRILITЕ - световна марка № 1 в продажбата на витамини и хранителни добавки.

Тазгодишната финална супер-спринтова дистанция, наречена SPRINT CHALLENGE, се проведе в историческия Балчишки дворец в едноименния курортен град на българското Черноморие. Той е създаден между 1926 г. и 1937 г., когато е бил под Румънско владение, за нуждите на румънската кралица Мария. Дворцовият комплекс се състои от няколко жилищни вили, зала за пушачи, винарска изба, воденици, извори, параклис и много други сгради, както и най-вече парк, който днес е ботаническа градина, простираща се върху площ от 65,000 кв.м.

Чествайки своя 80-годишен юбилей през 2014 г., NUTRILITE, предлаган единствено от Amway, е световна марка № 1 в продажбата на витамини и хранителни добавки.* С придобит 80-годишен опит в сферата на науката и научните изследвания, екипът на Nutrilite е усъвършенствал патентованата практика „от семенцето до хранителната добавка", за да запази качеството и да повиши максимално консистенцията, ефикасността и безопасността на своите продукти. Продуктите NUTRILITE са разработени, за да посрещат всички нужди, включително личния дневен прием на хранителни вещества, сърдечното здраве, костната система и контрола на теглото. NUTRILITE е единствената глобална марка за витамини и минерали, която отглежда, събира и обработва растенията на свои собствени сертифицирани биологични ферми*, които се намират в Съединените щати, Мексико и Бразилия. Повече информация можете да намерите на facebook.com/Nutrilite или twitter.com/Nutrilite.

Amway е компания номер едно за директни продажби в света, отчитаща глобални продажби на стойност 10.8 милиарда долара през 2014 г. според Direct Selling News Global 100 и е изградена въз основа на усилията на повече от 3 милиона Amway партньори и повече от 21 000 служители в над 100 страни и територии по света. Основана през 1959 г. от предприемачите Рич ДеВос и Джей Ван Андел, и базирана в Ейда, Мичиган, САЩ, Amway предлага продукти и бизнес възможности, подкрепени от глобален агробизнес, производство и логистична верига за доставки. Повече от 900 учени, инженери и технически експерти работят в 75 лаборатории за изследване и проверка на качеството в цял свят, с цел да поддържат развитието на нови продукти и да създават култура на високи научни постижения. Най-продаваните марки на Amway са витамините, минералите и хранителните добавки NUTRILITETM, серията ARTISTRYTM за цветна козметика и грижа за кожата, както и системите за пречистване на водата eSpringTM.