Акценти в печата
Секция: Преглед на печата
20 Април 2017 08:23
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Акценти в печата

/КРОСС/ Водеща тема във в-к "Дума" е, че разследваният от прокуратурата Веселин Марешки е станал заместник-председател на 44-то Народно събрание. Цитирани са и думите на лидера на БСП Корнелия Нинова, че "състезанието не е приключило и това е само полувремето".

В-к "Труд" извежда на първата си страница заявката на парламентарните групи да подложат на парламентарна ревизия работата на служебните министри. Още днес депутатите ще изслушат вицепремиера Деница Златева за подготовката ни за председателството на Съвета на ЕС.

Според статистика, публикувана в "Стандарт", най-често споменаваната дума при откриването на новия парламент е била "България". А патриотичният тон е присъствал в речите на лидерите на всички парламентарни групи. Изданието извежда в заглавие и призива на Бойко Борисов към повече смирение в името на бъдещето на държавата.

На първата си страница в-к "Сега" пише, че санирането вече няма да е безплатно за всички. Според постигнатото споразумение за съвместно управление между ГЕРБ и патриотите, обновяването на старите жилищни блокове ще е безплатно само за социално слаби и пенсионери.