БТР и Тим Оуенс представят в Бургас новата си песен
Секция: КУЛТУРА
19 Юни 2017 10:19
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
БТР и Тим Оуенс представят в Бургас новата си песен

/КРОСС/ Мощен рок ще разтърси Летния театър в Бургас на 30 юли от 20 ч. Бившият вокалист на "Джудас Прийст" Тим Рипър Оуенс / Tim Ripper Owens и група БТР пристигат в града, за да представят новата си песен "Моята сила".

Рок музикантите обещават вълнуващо двучасово шоу.

Феновете на твърдата музика ще имат възможност да чуят на живо вечните хитове на легендите "Джудаст Прийст" и Рони Джеймс Дио, най-популярните песни от соловия албум на Тим Рипър, както и най-новото от БТР.

Световната популярност на американеца Тим Рипър Оуенс идва с Judas Priest през 1996 г., с които работи до 2004 г. С тях записва номинирания за наградите Grammy албум "Jugulator" (1997 г.). Тим Рипър Оуенс има невероятния шанс да работи и със световно известни музиканти като Ингви Малмстийн и Дъг Олдридж.

Първото съвместно изпълнение на БТР с Тим Рипър бе на новогодишния концерт в Каварна през 2014 г. Оттогава те имат няколко съвместни концерта. В Бургас вокалистът Тим Рипър ще гостува за първи път.

"Моята сила" е пилотен сингъл от предстоящия албум на бандата. Предстои заснемането на видеоклип към песента. Припомняме, че с видеото "Несбъдване" БТР вдигнаха високо летвата както за конкуренцията, така и за самите себе си.

За групата отново предстои лято с много изяви. Концертът в Бургас ще бъде на 30 юли от 20 ч. на сцената на Летен театър.

Билети вече се продават на касата на НХК и от 26 юни на каса "Часовника" /градинката до хотел България/.