Световно известни изпълнители ще се качат на сцената на МТВ във Варна
Секция: Туризъм
15 Юли 2017 11:16
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Световно известни изпълнители ще се качат на сцената на МТВ във Варна

/КРОСС/ Музикалният фестивал MTV представя Varna Beach. 12-часовият музикален маратон ще започне днес по обед на Южния плаж в града и ще бъде кулминацията в програмата на Варна като Европейска младежка столица. Очакванията на организаторите са повече от 25 хиляди души да се съберат в града, за да чуят своите любими български и чуждестранни поп изпълнители, съобщава БНТ.

Целият град се подготвя са най-голямото събитие на МТВ за тази година. Пристигат хора от цялата страна. На ж.п. гара Варна пристигна и нощният влак от София, в който пътуващите фенове получиха 50% намаление на билетите. Има и много гости от чужбина. Организаторите съобщиха, че все още има малко останали билети, които могат да се закупят на място. Наш екип успя да вземе интервю от президента на агенцията, която менажира подобни събития и да заснеме част от процеса по изграждане на 80-метровата сцена на МТВ, на която след броени часове ще стъпят Биби рекса, Стив Аоке, Тайни Темпа, Джонас Блу, както и някои от най-обичаните български изпълнители.

Закупилите билети трябва да знаят, че пропускането ще започне в 12 часа и веднъж напуснали зоната, няма да бъдат допуснати повторно. На входа всички ще бъдат претърсвани. По време на концерта могат да се внесат само непрофесионални фотоапарати, мобилни телефони, вода в пластмасови неразпечатани бутилки - до 500 мл на човек. Забранява се внасяне на тромби, звукозаписни устройства, летящи фенери, алкохол, храна и фойерверки. Патрули с кучета ще претърсват района около входовете постоянно. Във връзка с провеждането на концерта през целия ден ще бъде спряно движението по ул.„Вълноломна", а от 11 часа и в участъци от бул. "Приморски". Допълнителни автобуси са осигурени по линии 20, 22, 31 и 17 на градския транспорт от ЖП гара.

Една от най-големите сцени, строени в България от няколко дни се намира на Южният плаж във Варна. На нея своите хитови парчета ще изпълнят 8 от най-високо позиционираните в класациите поп музиканти. За повечето от тях това е първото посещение в България.

Заедно със световноизвестните имена като Стив Аоке, Тайни Темпа и Джонас Блу, на сцената на МТВ ще се качат и български изпълнители.

Според организаторите на музикалния фестивал, техните събития имат голямо въздействие върху местната общност, превръщайки града в привлекателна туристическа дестинация.

Робърт Куърк заяви, че изискванията на МТВ по отношение на качеството на звука и визуалните ефекти са много високи и ще бъдат спазени на концерта във Варна. Той всъщност ще бъде най-мащабното музикално събитие на телевизията за тази година, а публиката ще може да се наслади на невероятен звук, светлинно шоу и пиротехника.