Влада Томова с бутиков концерт на 22 ноември в клуб “Студио 5”
Секция: Шоубизнес
15 Ноември 2017 11:51
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Влада Томова с бутиков концерт на 22 ноември в клуб “Студио 5”

/КРОСС/ Представя български фолклор и авторска музика и ще посрещне гостите си по стар български обичай с питка и шарена сол

Българската певица, живееща в Ню йорк - Влада Томова ще представи специален, бутиков концерт в София на 22 ноември в "Студио 5". Концертът ще премине под знака на благодарността (в навечерието на Деня на благодарността) преплитайки в програмата си пъстра палитра от музика, визия и емоция. Още на входа гости и приятели ще бъдат посрещнати по стар български обичай - с топла питка-слънце, мед и шарена сол. В концертът Влада ще представи музика от проектите си "Балкански приказки", "Лазарската роза" и любими авторски парчета. Интересна и нетрадиционна, водена от любовта си към България и любопитството си към света, певицата ще представи и новото си видео към песента "SING OUT LOUD". То е заснето в Куба по-рано тази година и типично в музикалния стил на Влада, представлява смесица от различни култури, прекрасна емоция и енергия, автентични пъстри кадри от днешна Хавана и много усмихнати лица. Специално за вечерта е подготвена и мултимедия с цветни снимки-спомени на певицата от скорошното й посещение в Хавана. Тя бе там по повод предстоящият й самостоятелен концерт в рамките на фестивала "Куба Диско" /Кубинските Грамита/.

Престижното събитието ще се проведе в средата на май 2018 г., когато в рамките на десет дни ще бъдат представени най-доброто от кубинската музикална сцена и индустрия. Влада Томова е единствената българска изпълнителка до сега, която има специална покана да изнесе свой самостоятелен концерт в рамките на най-големия музикален форум в Куба.

На 22 ноември в столичния клуб "Студио 5" заедно с Влада на сцената ще бъдат още музикантите - Стефан Стойков - китара, Нез Ибишева - цигулка, Магдалена Петрович - челo, Николай Николов - гъдулка, Димитър Карамфилов - контрабас, Петър Йорданов "Бъни" - перкусии. Сред гостите на събитието се очакват видни личности, дипломати и многонационална публика. DJ Dharba пък е подготвил специален сет преди и след концерта, в който ще звучи музика от различни краища на света.

С огромно уважение към традицията и фолклорът и едновременно в крак с настоящето, вокалното творчество на Влада Томова с лекота и финес намира своето специално място в съвременната музика. Чаровната изпълнителка с магнетичен глас обещава прекрасно, топло настроение за гостите си в "Студио 5" в ноемврийската вечер.

Билети можете да закупите на място в клуб "Студио 5" (вход А3 на НДК), в системата на Ticketlogic.bg и Дюкян Меломан (ул. 6-ти септември 7А) на цена 10 лв. Телефон за резервация в "Студио 5": 0887 934335.

Следвайте Влада Томова във Facebook - ТУК.
Можете да се присъедините към събитието - ТУК.

video:https://www.youtube.com/watch?v=9arntbRGdkU