Руският RnB изпълнител Тимати за първи път идва в България
Секция: Шоубизнес
07 Декември 2017 11:59
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Руският RnB изпълнител Тимати за първи път идва в България

/КРОСС/ Най-голямата руска RnB звезда ТИМАТИ идва в България за първи път за един феноменален концерт в зала „Универсиада". Датата на уникалното шоу, с което изпълнителят на хитовете „Где ты, где я" и „Ключи от рая" ще зарадва родните фенове, е 16 февруари (петък).

Билетите за въздействащия RnB лайф са вече в продажба в мрежата на Eventim.

Изключителен музикант и продуцент, Тимур Юнусов, по известен с псевдонима ТИМАТИ, избра София, за да представи както всичките си големи хитове, покорили музикалните класации в Русия, така и най-новите си парчета - „Дорога в аэропорт" и песента „Поколение", която само за три месеца навъртя 30 милиона гледания. Определян като един от най-успешните млади изпълнители, руският секссимвол може да се похвали с богата биография и колаборации с едни от най-големите имена на световната хип-хоп и R&B сцена, като Snoop Dogg, Busta Rhymes, Timbaland, Craig David и др.

Дълбоко откровените текстове на ТИМАТИ в комбинация с изключителното му присъствие на сцена и невероятната харизма, която притежава, гарантирано ще поставят ударно начало на една забележителна музикална година.