Камерън Диас се е отказала от актьорството
Секция: Шоубизнес
12 Март 2018 18:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Камерън Диас се е отказала от актьорството

/КРОСС/ Искала да прекарва повече време със съпруга си, твърди нейна близка.

Камерън Диас е една от най-високоплатените звезди в Холивуд, но според колежката й Селма Блеър се е отказала от актьорството, съобщава ''Daily Mail".

Камерън Диас предпочита да прекарва времето си със съпруга си Бенджи Мадън и няма планове да се завръща в киното, твърди Блеър.

Селма Блеър разказа, че би искала да заснеме продължение на филма "Най-сладкото нещо", в който си партнираха с Камерън Диас, но тя не иска да участва.

"Тя няма нужда да се снима повече. Животът и е прекрасен. Не знам какво трябва да се случи, за да я накара да се върне. Тя е щастлива", каза Селма Блеър.

Камерън Диас е в светлината на прожекторите от 21-годишна, когато се снима в "Маската". Последният й филм е "Ани" от 2014 г. Откакто се омъжи за Бенджи Мадън, тя отхвърли много изгодни предложения.

"Камерън Диас непрекъснато получава сценарии от хора, опитващи се да я изкушат да се завърне, но тя не се интересува. Тя е щастлива, влюбена и иска да използва максимално свободата и свободното си време", каза човек от обкръжението й пред в. "Дейли стар".

В началото на годината отново неин близък каза, че тя мечтае за бебе, но на 45 години се радва да бъде и "домакиня".