Предстоящи събития в страната за 12 юли
Секция: Предстоящи събития
12 Юли 2018 07:35
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната за 12 юли

/КРОСС/Правец.
От 20.00 часа в НЧ „Заря 1895" вицепрезидентът Илияна Йотова ще участва в откриването на Международния музикален фестивал „Моцартови празници".

***
Дупница.
От 10.00 часа министърът на труда и социалната политика Бисер Петков ще се срещне с кмета на общината Методи Чимев. Основна тема в разговора ще бъде изпълнението на проект „Работа". Около 11.00 часа министър Бисер Петков и кметът на Дупница Методи Чимев ще дадат пресконференция в сградата на община Дупница. По-късно през деня министър Петков ще се срещне с работодатели, които са наели безработни по проект „Работа".

***
София.
От 09.00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание.

***
София.
От 9.30 часа на метростанция „Софийски университет „Св. Климент Охридски" ще бъде представена новата услуга за закупуване чрез мобилен телефон на дневна и нощна карта за всички линии на градския транспорт. На събитието ще присъстват кметът на София Йорданка Фандъкова и изпълнителният директор на Центъра за градска мобилност Христиан Петров.

***
София.
От 09.30 часа в заседателната зала в сградата на Висшия съдебен съвет ще се проведе седмичното заседание на Пленума на ВСС.

***
София.
От 10.00 часа пред Народното събрание Национално сдружение на търговците и превозвачите на горива (НСТПГ) ще проведе протестен митинг.

***
София.
От 10.00 часа ще започне заседание на Столичния общински съвет.

***
София.
От 13.00 часа в Централното управление на НАП (бул. „Княз Александър Дондуков" 52) експерти от Министерството на финансите ще представят резултатите по приоритетите от програмата на Българското председателството в областта на икономическите и финансови въпроси.

***
София.
От 18.30 часа в лятната естрада в Борисовата градина ще се проведе концерт на Представителния духов оркестър при Академията на МВР.

***
Перник.
От 09.00 часа в зала „Панорама" кметът Вяра Церовска и екипът ѝ ще вземат участие в учение, което ще тества реакциите при земетресение от 6,1 по Рихтер.

***
Плевен.
От 15.00 часа в Регионалния пресклуб на БТА ще се проведе пресконференция по проект „Предприемачеството - религията на 21-ви век", чийто бенефициент е адвокатско дружество „Петранов, Недков и партньори" с партньор Сивани ООД.

***
Пловдив.
От 10.30 часа ще се състои Първа копка за реконструкция на площад „Александър Малинов" до Източната порта.

***
Пловдив.
От 11.30 часа ще се състои Първа копка за реконструкция на бул. „Марица".

***
Русе.
От 10.00 часа в зала 1 на Областна администрация Русе ще се проведе извънредно заседание на Постоянно действащата междуведомствена областна епизоотична комисия заради разпространението на болестта Африканска чума по свините в съседна Румъния и опасността от навлизане на заболяването на територията на Република България.

***
Търговище.
От 9.00 часа в зала „Христо Самсаров" на Община Търговище ще се проведе извънредно заседание на Общински съвет Търговище.

***
Шумен.
От 14.00 часа в зала 304 на общината ще се проведе изслушване на кандидатите за съдебни заседатели