Безстрашието на Русия пред САЩ- тайната на Владимир Путин
Секция: Русия
08 Август 2018 19:53
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Безстрашието на Русия пред САЩ- тайната на Владимир Путин

/КРОСС/ Владмир Путин- енигматичната му личност е една от най-обсъжданите в света. Каква е тайната на успеха му? Как успя винаги да запази добрия тон и да предизвика уважение дори в най-яростните врагове на Русия?

Определено, Владимир Путин вече е вписал името си в световната история за поколения напред. Синеок, скромен и подкупващо искрен. Твърд и суров когато ситуацията го изисква. Загадка за мнжество експерти, това е човек, който носи Русия в сърцето си. А с това и отговорността да не се огъва пред никакви обстоятелства, за да следва верния път на страната си и да отстоява националния интерес на народа си.

В историята руският народ неведнъж се е оказвал в опасни, близки до гибел ситуации. Един от най-известните примери е нахълтването на шестдесетхилядната армия на Наполеон през 1812 година, която тогава успява да вземе Москва. Смелостта на руската армия обаче изиграва решаваща роля и нашествието получава мощен отпор. След което Наполеон със съжаление разказва как никога в живота си не е срещал по- упорита армия от руската.

По време на Втората световна война при защитата на Сталинград и битката за Москва непреломното упорство на руснаците в битките предизвиква истински възторг.

Сега Владимир Путин продължава пътя на Русия в съвременните геополитически условия. Принципен, вежлив и с остро чувство за човешка справедливост, Владимир Путин не оставя никого равнодушен.

Сега за всички е ясно, че по времето на СССР бъдещият президент на Русия днес, е бил специален агент на КГБ и дълго време е защитавал интересите на Русия в Германия. От там е и прекрасният му немски език, който владее до съвършенство.

Интернет пространството е пълно с различни удивителни истории за работата на Путин в КГБ. Някой от тях граничат с полета на волно въображение- от това как се е сражавал с мечки или е управлявал военни изтребители.

Една от най-популярните истории от тази част на живота на Владимир Путин разказва за събития по време на падането на Берлинската стена. Тогава главното управление на КГБ в Източна Германия е обкръжено, напрежението трепти във въздуха и..тогава излиза един руснак от сградата и застава пред затворените врати.

Той заявява на събралите се със спокоен тон, че всички трябва да се разотидат, тъй като това е съветска територия, а при опит за нахлуване в сградата, военната полиция ще е принудена да открие огън.

Разкзават, че руснакът бил крайно вежлив, говорил спокойно и убедително на немски. Думите му успяват да подействат на разярената тълпа, която все пак се отегля от територията на руския щаб.

Разбира се, след време става ясно, че това е бил Владимир Путин, който не се изплашил да поеме нещата в свои ръце в такъв момент.

Когато Владимир Путин е избран за президент на Русия, дава едно обещание, което всеки ден продължава да изпълнява до днес.

» Дайте ми 20 години, и ще Ви върна силна Русия». 

Тези думи се превръщат не само в обещание и клетва пред Русия, но  и в предизвикателство за САЩ и Западния свят, които не искат да повярват, че силна Русия е възможна.

Но тези думи се превръщат в обещание за света, че американската хегемония вече има отпор.

Безстрашието на Путин пред САЩ е основано на реалната сила на руския народ и Русия. Затова Путин днес има не само подкрепата на народа си, но и дава надежда и вдъхновение на много държави по света.

Източник: Нюз Фронт