Моу скептичен: Моята информация е, че днес нищо няма да се случи
Секция: СПОРТ
09 Август 2018 20:46
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Моу скептичен: Моята информация е, че днес нищо няма да се случи

/КРОСС/ Мениджърът на "Манчестър Юнайтед" Жозе Моуриньо сподели, че не очаква "червените дяволи" да се подсилят до края на деня. Трансферният прозорец затваря преди старта на сезона, а от ръководството изглежда нямат намерение да осигурят на Специалния исканите от него петима нови.

"Юнайтед" се нуждае от класен централен защитник и бе свързван с Тоби Алдервейрелд, Хари Магуайър, Йери Мина и Жером Боатенг, но португалецът не вярва някой от тях да дойде на "Олд Трафорд".

"Не съм убеден, че ще има нови попълнения. Пазарът затваря днес, така че е време поне аз да спра да мисля за него. Трябва да се концентрирам върху футболистите, на които ще мога да разчитам в първите три мача, защото след двубоя с "Тотнъм" ще има пауза националните отбори и аз ще имам две седмици, в които ще мога да възстановя всички и да ги подготвя по-добре. Дали ще се случи нещо преди затварянето на трансферния прозорец? Моята информация е, че няма да се случи нищо", каза Моу.

На Моуриньо предстоят разговори с играчите, които получиха удължена почивка заради участието си на Мондиал 2018. След тях ще стане ясно дали Пол Погба, Джеси Лингард, Ромелу Лукаку, Ашли Йънг и Маруан Фелаини са на линия за утрешния мач с "Лестър".