Божинов: Искам отново да усещам тръпката през уикенда
Секция: СПОРТ
14 Септември 2018 08:56
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Божинов: Искам отново да усещам тръпката през уикенда

/КРОСС/ Новата звезда на Ботев (Враца) Валери Божинов сподели първите си впечатления от отбора и заяви, че ще даде всичко от себе си, за да може тимът да запази елитния си статус.

"Виждам, че тук има прекрасен колектив и дух, който досега не съм срещал. Правят ми впечатление желанието за победи и да се осъществят целите в тима. Отборът е млад и иска да се доказва. Изгледал съм доста мачове на Ботев, дано направим силен сезон и да се задържим в елита.

Обичам футбола и искам да продължа да играя. Щом седя вкъщи и само гледам пред екрана не се чувствам добре. Искам да започна да усещам тръпката през уикенда. Последната година не я усещах, както и адреналина. Имах отбор и тренирах, но не се чувствах футболно добре. Враца е правилно място, като феновете и града са уникални. Всички тука са зад клуба и мисля, че взаимно ще си помогнем.

Сашо Ангелов ми е помогнал много и сега искам да му се отблагодаря. Съдба е, а тя си знае работата", коментира Божинов.

"Взаимната помощ между клуба и Божинов е много добра. Той е много талантлив футболист и се надявам да намери формата, която търси при нас", сподели кметът на Враца Калин Каменов.

"Като става въпрос за Божинов, то няма треньор, който да не иска да има такъв футболист. Без значение, че имаме родствена връзка. Удоволствие за всеки треньор е да има такъв играч", пък каза Сашо Ангелов.