Къде в София ще има ремонти
Секция: БЪЛГАРИЯ
16 Септември 2018 10:53
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Къде в София ще има ремонти

/КРОСС/ Ключови булеварди, които затрудниха трафика в София заради ремонти, ще бъдат пуснати за движение от 17 септември, съобщи в „Събуди се" Евгени Крусев, зам.-кмет по транспорта на София.

От понеделник ще бъде пуснато изцяло движение по бул. „Арсеналски" в София. Ще продължи работата по тротоарите на места, но тя трябва да приключи в следващите няколко дни. От понеделник се пускат за движение и бул. „Васил Левски" в участъка между Ректората и паметника на Васил Левски, ул. „Източна тангента", ул. „Цар Симеон".

Продължава работата по бул. „Монтевидео", където е положена първата част от асфалтовата и до десет дни също ще бъде възстановено движението. Затвореният бул. „Пенчо Славейков" ще бъде готов до началото на октомври.

Ремонтните дейности ще продължат единствено по ул. „Граф Игнатиев". Подменя се цялата инженерна инфраструктура в района, подменят се трамвайните релси и едновременно с това се полагат нови гранитни настилки. От Столична община обещават в началото на ноември да бъде пуснато движението на трамваите, но вероятно ремонтите по тротоарите на централната улица ще продължат.