НИНА НИКОЛИНА с концерт в Sofia Live Club - 8 февруари 2019
Секция: Шоубизнес
07 Ноември 2018 10:18
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
НИНА НИКОЛИНА с концерт в Sofia Live Club - 8 февруари 2019

/КРОСС/ На 8 февруари Нина Николина ще се качи за своя първи самостоятелен концерт на сцената на Sofia Live Club. Дългоочаквано събитие, към което ще се присъединят виртуозните музиканти – Калин Вельов - барабани и перкусии, Мартин Ташев - тромпет и вокал, Ясен Велчев клавишни и Таня Първанова - вокал.

Февруарската вечер ще бъде изпълнена с български народни песни от различни области на България, поднесени на публиката със специални етно-джаз аранжименти. Музиката, която ще бъде представена на сцената в столичния клуб ще е колаборация от традиция и съвременност.

Освен популярните, български народни песни, невероятните музиканти са подготвили и много дълго търсени, стари и изпълнявани, но незаписани до момента, издирвани специално за този проект.

Неподражаемият глас на Нина Николина с акапелни изпълнения, импровизации във фламенко стил на Мартин Ташев, редкият нисък алт на Таня Първанова и соловите партии на виртуозните музиканти превръщат концертите им в уникално преживяване.

В репертоара са включени народните песни  - „Яна“,  „Лудо младо“, „Лале ли си, зюмбюл ли си“, „Излел е Дельо хайдутин“, „Пуста Младост“, „Вечеряй Радо“, „Гюл девойка“, „Лажи Вере“, „Свети Георги“,  „Назад, назад моме Калино“, „Майстор Манол“  и други.

Билетите вече са в продажба в мрежата на www.eventim.bg на цена 15 лева. На място в деня на концерта ще са на цена 20 лева.

video: https://www.youtube.com/watch?time_continue=57&v=cagrKe64By0