10 щастливци ще спечелят лична среща с DJ BOBO
Секция: Шоубизнес
08 Ноември 2018 11:26
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
10 щастливци ще спечелят лична среща с DJ BOBO

/КРОСС/ Верните фенове ще бъдат избрани директно от сцената на 10-и ноември

Големи изненади за публиката готви зрелищното шоу HITS ONLY с DJ BOBO, NANA и C-BLOCK. Тази събота едни от най-ярките звезди на 90-те години ще преобразят Арена Армеец в гигантска дискотека с много от любимите хитове, щури танци и добро настроение. Организаторите от Keen Acts и Радио Energy ще зарадват феновете с игри и подаръци, като малко преди големия старт на купона 10 късметлии ще имат възможността да спечелят лична среща със самия DJ Bobo. На живо, от сцената, ще бъдат избрани 10 фена с билети за терен. Те ще се запознаят с любимеца си непосредствено преди появяването му.

Вратите на Арена Армеец ще отворят в 18:30 ч., а големите късметлии ще бъдат избрани след 19 ч. Феноменалното шоу, отбелязващо второто издание на HITS ONLY и 13 години Радио Energy, ще започне в 20:00 ч. Първи на сцената ще излязат доайените на евро рапа C-Block. Те ще нажежат атмосферата с най-горещите си хитове, сред които So Strung Out, Time Is Ticking Away, Summertime. След тях любимият на българската публика Nana ще разпали доброто настроение до краен предел с обичаните Lonely, Remember The Time и още от най-емблематичните си парчета.

Впечатляващото шоу на DJ Bobo, което ще превърне вечерта в невъобразим спектакъл за всички сетива, е планирано да започне в 21:30 ч.

Енергичният швейцарец празнува 25 години на сцена. Подобаващо за празника изпълнителят идва у нас с няколко тира, разнообразни костюми, танцьори, пироефекти и десетки хитове.

Билетите за големия концерт на Nana, C-Block и DJ Bobo са почти изчерпани, налични са ограничени бройки седящи места и пропуски за терена. Извънредно за специалната вечер всички посетители със седящи места ще имат свободата да слизат на терена, като връщането в секторите ще е възможно при показване на билета.

Феноменалното шоу на 10-и ноември е второто издание на HITS ONLY, което миналата година взриви феновете с неповторимите Samantha Fox, Sandra и CC Catch. Грандиозната вечер ще отпразнува 13-ия рожден ден на Радио ENERGY, радиостанция номер 1 за любимата музика от 90-те до днес. Любимите водещи от екипа на ENERGY ще посрещнат публиката от сцената с ефир на живо преди голямото шоу.

Организатори на събитието HITS ONLY – най-доброто от 90-те години с DJ BOBO, NANA и C-BLOCK, са KEEN ACTS и Радио ENERGY, а билетите са на цени от 45 до 70 лв. и са достъпни в мрежата на EVENTIM – бензиностанции OMV, билетен център НДК, касите на Български пощи и онлайн на Eventim.bg.