С пътешествие до Рио де Жанейро и назад започва предпразнична треска в небето
Секция: Туризъм
06 Декември 2018 14:05
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
С пътешествие до Рио де Жанейро и назад започва предпразнична треска в небето

/КРОСС/ Със специални предложения за екзотични дестинации Air France-KLM слага началото на предпразничната треска в небето. Компания е направила селекция от стотици спиращи дъха кътчета по целия свят - Северна и Южна Америка, Африка, Азия и безброй невероятни острови, които биха били незабравим подарък за всички страстни пътешественици. За българските потребители авиопревозвачът е подбрал 4 нестандартни места в Южна Америка и Югоизточна Азия. От днес до 20 декември са в продажба двупосочни билети с отстъпка до 25% до Рио де Жанейро, Каракас, Банкок и Сингапур.
В навечерието на Рождество пътуване до бразилската перла Рио - дом на 40-метровата статуя на Христос Спасителя, е попадение в десетката. Емблемата на втория по големина град в южноамериканската страна се извисява на именития хълм Корковадо. Освен гигантското произведение на изкуството, мегаполисът впечатлява с плажовете на Ипанема и Копакабана, Фламенго парк и с втория най-голям стадион в света - Маракана.
Доказани топ ваканционни дестинации в Югоизточна Азия са Банкок и Сингапур. Със средни температури през декември около 22C тайландската столица е перфектното място за бягство от зимната реалност в родината. Хубавото време позволява дълги разходки до забележителния Царски дворец, най-големия музей на открито в света, световноизвестния плаващ пазар и десетки изумителни храмове. В едноименната столица на о. Сингапур пък се преплита традиционното с модерното. Сърцето на града е опасано с театри, музеи и паметници, а новата част разполага с километри търговски центрове, паркове с футуристични инсталации, чиято впечатляваща кулминация с казина и плажове е Марина бей. Красивата венецуелска столица Каракас обещава незабравими изживявания на брега на Карибско море за по-романтично настроените пътешественици. Най-известната атракция на града са ярко оцветените многоетажни сгради и архитектурни ансамбли, изградени в модерни линии.
Датите на полетите до промоционалните кътчета стартират днес и продължават до края на януари 2019 г.