Предстоящи събития в страната на 11 януари
Секция: Предстоящи събития
11 Януари 2019 07:27
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната на 11 януари

/КРОСС/София.
От 09.00 часа Народното събрание ще проведе пленарно заседание.

***
Сoфия.
От 12.00 часа пред Министерския съвет е насрочен протест под надслов „Време е!" против увеличението на цените на продуктите, горивата, данъка на МПС, политическата мафия и др.

***
София.
От 14.00 часа заместник-кметът на София доц. д-р Тодор Чобанов ще провери работата по аварийното укрепване на Царските конюшни.

***
Добрич.
От 16.00 часа в сградата на Община град Добрич в Голямата заседателна зала ще се проведе публично обсъждане на проекта за бюджет на Общината за 2019 г.

***
Добрич.
От 18.00 часа до 20.30 часа във фоайето на Младежкия център ще се проведе инициативата „Да общуваме реално, а не виртуално" - настолни игри.

***
Пловдив.
От 10.00 часа в клуба на ВМРО-Пловдив на бул. „Марица 51" по случай откриването на Пловдив - Европейска столица на културата.

***
Пловдив./с. Войводиново.
От 18.00 часа ще се проведе протест на жителите на село Войводиново срещу циганския произвол.

***
Свищов.
От 16.30 часа ще бъде открит Туристически информационен център. От 17.00 часа от къщата музей на Алеко Константинов до паметника на Алеко в Градската градина ще се състои факелно шествие. От 18.00 часа в салона на Първо българско народно читалище „Еленка и Кирил Д. Аврамови" ще се проведе празничен концерт на Държавна опера-Русе.

***
Стрелча.
От 11.30 часа на пл. „Дружба" ще започнат тържествата по повод 141 години от Освобождението на Стрелча. В изложбената зала на Историческия музей в Стрелча в 11.45 часа ще бъдат представени изложба и филм, посветени на Освобождението на Стрелча.