Мегаскандал в мисията ни в Лондон
Секция: БЪЛГАРИЯ
11 Януари 2019 14:12
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Мегаскандал в мисията ни в Лондон

/КРОСС/ Филмът "Мисия Лондон", ама в живота, претворява лелята на шефката на външната комисия на НС, а всъщност - зъболекарка на Цветан Цветанов - Джема Грозданова. Комуникаторът на посолството Надя Евангелатова укрива в институцията сина си, който е арестуван за педофилия от английските власти и е държан в арест.

Месеци преди Евангелатова да бъде изпратена на мандат в английската столица, младежът е задържан от полицията в Бирмингам, където е студент, съобщи БЛИЦ. Арестът е надлежно прикрит и тя се озовава в Лондон. По протокол комуникаторите са най-пазените хора от всяко посолство и не трябва да имат абсолютно никакво зависимости от местните власти и дори досег с тях, но явно случаят не е такъв. До днес младежът имал пристъпи на параноя, че е следен тайно от британската полиция.

Служителката действа в комбина с консулката Надя Кръстева, с която чрез заплахи тероризират цялото посолство и българските граждани. Само за изминалата 2018 г. срещу консулката има множество подадени сигнали и свидетелски показания до МВнР от български и чужди граждани за дискриминация и трудови нарушения, но не им е даден ход с помощта на зам.-министър.

Така сигналите се потулват. Друга нередност според запознати е, че съпругът на Евангелатова по документи се води цялата 2018 г. придружаващ я в Лондон и като такъв получава пари, но всъщност си живее в София, което лесно може да се провери от ДАНС и МВР.