Huawei P Smart 2019 вече е наличен в магазините на българските мобилни оператори
Секция: Технологии
11 Януари 2019 19:55
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Huawei P Smart 2019 вече е наличен в магазините на българските мобилни оператори

/КРОСС/ Новият смартфон на Huawei - P Smart 2019, вече е наличен и в магазините на българските мобилни оператори. Новият модел на глобалния бранд се продава в търговските обекти на А1, Теленор и Виваком, като почитателите на марката могат да го намерят и на уебсайтовете на трите оператора, като всеки от тях го предлага с няколко различни абонаментни плана.
Новият Huawei P Smart 2019 се появи на световния пазар през декември 2018, като много бързо си спечели голям брой почитатели. Моделът се гордее с чудесен 6,21-инчов FullView дисплей с деликатен Dewdrop дизайн, който предоставя една наистина превъзходна гледка. Неговият изтънчен 3D извит корпус е удобен за всяка ръка благодарение на своята керамична текстура, а батерията с капацитет от 3400 mAh ви позволява да се наслаждавате на най-различни игри или видеоклипове, а скоростта на зареждане е с 22% по-висока в сравнение с предишния модел от серията. Предлага се в два цвята - черен и „Aurora Blue", който представлява атрактивна градиентна преливна в синята гама, в унисон с характерните Twilight варианти на флагманите Mate 20 Pro и P20 Pro.


Новият модел идва с двойна камера с изкуствен интелект (13MP + 2MP), която разпознава 500 обекта без нужда от интернет и автоматично вклччва нужните настройки за най-доброто им заснемане. Голямата новост в този клас е функцията HiVision, с която при наличие на интернет, камерата може да познае и да ви каже коя туристическа забележителност снимате, както и какъв вид е и колко калории съдържа храната, към която сте я насочили. Предната 8MP селфи камера разпознава 8 уникални селфи сцени и оптимизира снимките с помощта на AI технология, като по този начин се създават перфектни портрети. Модерният 8-ядрен процесор Kirin 710 увеличава осезаемо работната производителност, като същевременно намалява консумацията на енергия, а технологията GPU Turbo значително подобрява цялоснтата графична обработка, за да осигури впечатляващо изживяване за любителите на гейминга.
Освен сензор за пръстови отпечатъци на гърба, Huawei P Smart 2019 притежава още технология за лицево разпознаване, за по-удобно отключване на устройството, а щедрите 64GB памет ще ви стигнат за много снимки и видеоклипове. Винаги можете да я разширите и ако исползвате единят от двата слота за SIM карта като слот за карта памет.