Високите и иновативни технологии завладяват и касовите апарати
Секция: Технологии
11 Февруари 2019 09:36
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Високите и иновативни технологии завладяват и касовите апарати

/КРОСС/ Високите и иновативни технологии завладяват и касовите апарати. Благодарение на тях, целият бизнес вече се побира в двата джоба на сакото на всеки търговец, производител, дистрибутор и пр.

Днес, за да въртиш офиса си, са достатъчни само джиесем и мобилно фискално устройство с почти същия
размер. Иновативните решения при касовите апарати правят всеки бизнес по- практичен, независим и мобилен, категорични са потребителите.

Новото поколение касови апарати вече са снабдени с най- разнообразни и удобни комуникационни възможности за връзка с компютър, таблет и други мобилни устройства: Bluetooth, WIFI, USB. И
това не е всичко - те притежават интуитивно меню за работа, висока скорост на печат на бележките, операторски и клиентски дисплеи.

Всички фискални апарати от ново поколение са с вградена батерия, което ги прави абсолютно независими от контакти и от електрическата мрежа.

Младите, модерни и винаги в крак с времето потребители и експерти са категорични, че флагман на новата, безотказна технология е българската компания Daisy Tech, която е доказан лидер на пазара не само у нас, а и в още 50 държави по цял свят!

Те споделят още, че иновативните касови апарати от серията Compact могат да се зареждат и с кабела на смартфона или компютъра им и притежават изумително бърз адаптер и принтер. Устройствата на Daisy
Tech издържат по цяла седмица работа само на батерия, чието зареждане отнема не повече от час!

С модерните и супер практични фискални апарати забравяте и за кабелите за връзка с баркод четец. Посредством вградения Bluetooth, моделът Compact S може да се свързва и работи безжично както с четеца, така и с търговския софтуер за продажба.

Комуникацията между устройството, на който е базиран софтуерът, и касовия апарат също може да се извършва директно по Bluetooth.

И най-важното - новите касови апарати на пазарния лидер Daisy Tech (www.daisy.bg) са изцяло съобразени и сертифицирани спрямо последните изменения в Наредба Н-18 от 28.09.2018 г. на

Министерство на финансите, които трябва да бъдат приложени до 31 март от всички регистрирани по ДДС и до края на юни - от останалите бизнесмени и търговци.