Ъпсурт и 100 кила за пръв път заедно на сцена
Секция: Шоубизнес
12 Март 2019 18:32
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Ъпсурт и 100 кила за пръв път заедно на сцена

/КРОСС/ Рапърът 100 кила и култовото трио Ъпсурт ще излязат за пръв път заедно на сцена на 31 май. Концертът ще се състои в зала "Христо Ботев" в София за X: One Night Only. Билетите са вече в продажба и цената им варира от 15 до 200 лв.Организатори на събието са Monstar Events, като X: One Night Only е концепцията им за организация на грандиозно парти на една дата в годината, точно преди началото на лятото.

Премиерата на новата песен на Ицо Хазарта "Браво!" се състоя на 21 февруари. В парчето той усмива част от нашумелите БГ рапъри. Тексът към песента е писан от самия него, а музиката и аранжимента са от друг член на "Ъпсурт" - Бат Венци. Режисьор на клипа е Валери Милев.

Шесткратният носител на титлата "Рапър на годината" 100 кила пък е на първото си турне в САЩ и Канада през целия месец март. На участията му в Северна Америка, българите ще чуят родни и чуждестранни песни, включително и хитови дуети на изпълнителя. Рапърът обеща още изненади за феновете си:

"Ще направим такъв meet & greet за хората с по-малки деца, за да може от рано-рано да се видим. Тези, които са дошли по-късно за дискотеката, са други хора, които вече са дошли да се забавляват цяла вечер с нас. Там вече ще мога да разлея моя диджей сет."