Амал и Джордж елегантни на прием в Бъкингамския дворец
Секция: Шоубизнес
13 Март 2019 18:55
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Амал и Джордж елегантни на прием в Бъкингамския дворец

/КРОСС/ Амал и Джордж Клуни присъстваха на кралско събитие във вторник вечерта.Двойката присъства на вечеря в Бъкингамския дворец, на която домакин бе принц Чарлз. Събитието бе организирано от благотворителната фондация "Prince's Trust".

Амал бе изключително елегантна в бяла рокля без презрамки, като единият ръкав бе бял и падаше свободно по дясната ръка на адвоката по човешки права, а другият бе златист, покриващ плътно лявата ѝ ръка.

Тоалетът бе дело на модния бранд Jean-Louis Scherrer от couture колекцията му през далечната 2007 г. Тя съчета тоалета ссъс златист клъч, който държеше в ръката със свободния бял ръкав, като че ли за контраст.

Двойката разговаря свободно с принц Чарлз по време на събитието, като през това време се посмяха. На вечерята присъстваха и Бенедикт Къмбърбач, Люк Еванс, Тамсин Егъртън, Джош Харнет и др.

Благотворителната организация "Prince's Trust" работи в подкрепа на младите хора в няколко държави, сред които Австралия, Барбадос, Канада, Гърция, Индия, Малта и Пакистан. Това не е първото кралско събитие, на което звездното семейство Клуни присъства. Амал и Джордж са близки приятели с Меган и принц Хари и миналата година присъстваха на сватбата им.