Златните момичета със злато от Световната купа в София
Секция: СПОРТ
13 Април 2019 19:16
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 Златните момичета със злато от Световната купа в София

/КРОСС/ Златните момичета на България спечелиха златото от Световната купа в София. Те изпълниха съчетание на три обръча и два чифта бухалки.

В събота грациите от ансамбъла ни изиграха и втората си композиция от многобоя.

Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова вдигнаха феновете на крака с изпълнението си на смесената композиция на три обръча и два чифта бухалки, изиграна на музиката от саундтрака на филма "Най-великият шоумен".Момичетата ни постигнаха висок резултат. 24.400 бе оценката, която дадоха съдиите. От тях 16.500 за трудност и 7.900 - за изпълнение.

Припомняме, че в петък грациите на Весела Димитрова изиграха първата си композиция за многобоя - на 5 топки, като за нея получиха 24.950. Така грациите натрупаха сбор от 49.350 и оглавиха класирането.

Sofia World Cup събира едни от най-добрите гимнастички в света и за първи път ще бъде излъчена ексклузивно в каналите на Нова Броудкастинг Груп. На 13 април, събота, от 17.00 до 19.00 ч. и на 14 април, неделя, от 16.00 до 19.00 ч. зрителите могат да проследят емоциите и развръзката в надпреварата директно в ефира на NOVA, а цялото състезание ще бъде излъчено пряко по NOVA SPORT и NOVA SPORT HD