Дамян Попов и Жана Бергендорф със страстна целувка в „Едно“
Секция: Шоубизнес
15 Април 2019 10:44
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Дамян Попов и Жана Бергендорф със страстна  целувка в „Едно“

/КРОСС/ Мощни вокали, зашеметяваща визия и страстно любовно обещание запечатват „Едно“ като емблематична песен и за двамата артисти.

За Дамян този проект е стартов към нов албум, а Жана направи своето голямо завръщане на поп сцената след Equinox и представянето си в Евровизия. След русия си период в актуалната песен певицата отново се обръща към червеното - като избор за цвят на косата и като тема на облеклото. А то спокойно може да се нарече уникално!

Над пет метра е дълга роклята на Бергендорф в клипа към песента и за да се снима в цял размер, екипът осигурява специална подемна техника.

Под умелата режисура на Люси Иларионов сюжетът на видеото предизвиква двамата в изгаряща целувка. Сцената е толкова страстна, че веднага доведе до слухове, нашепващи за нещо повече от професионално приятелство между Жана и Дамян.

По този въпрос изпълнителите мълчат многозначително и може би само времето ще покаже какви са истинските им отношения.

„Едно“ вече имаше своята премиера в Youtube и веднага събра над 90 000 гледания. Феновете нарекоха изпълнителите „българските Zayn и Sia“, но самите Дамян и Жана категорично предпочитат добре наложените си български имена, които ги превърнаха в любимци на меломаните.

 

video: https://www.youtube.com/watch?v=QTKas5TmAQ8