Dual-View видео режимът на камерата на Huawei P30 и P30 Pro вече е наличен за България
Секция: Технологии
13 Май 2019 16:43
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Dual-View видео режимът на камерата на Huawei P30 и P30 Pro вече е наличен за България

/КРОСС/ След излизането на Huawei интерфейсът EMUI 9.1 и неговата версия В153, притежателите на новите модели P30 и P30 Pro вече имат достъп и до една от най-иновативните функции в света на мобилните камери: режимът Dual-view.
В този режим потребителите ще могат да създават split-screen видеа, използвайки основната и телефото камерата, за да покажат едновременно видео от две различни гледни точки на един и същи екран. Бидейки пионер в развитието на тази технология, Huawei дава още едно поле за изява на креативноста на мобилните филм-мейкъри.

Режимът Dual-view е наличен и при двата нови флагман модели на Huawei - P30 и P30 Pro. Той предлага изключителни видеографски възможности както сам по себе си, така и съвместно с други видео технологии като например AI Editor. Благодарение на двойната перспектива, Р30 и P30 Pro предоставят на своите притежатели първата в индустрията и изцяло нова за пазара на смартфони функция, позволяваща им да видят и споделят света около себе си по един напълно неочакван начин.
Многократно награждаваната камера на Р30 серията прави професионалната фотография и видеография съвсем достъпна дори за хора, които правят първите си стъпки в това изкуство. Сред най-отличителните характеристики на Dual-view режима на камерата на новата флагманска серия на Huawei са:

Осигуряването на по-широка гледна точка, показваща повече обекти на заден план.
Зуумване върху определен обект, благодарение на split-screen формата.
Снимане от два плана - панорамен и близък - по едно и също време.
Възможност за регулиране нивото на увеличение.
Заснемането на значими моменти по креативен и артистичен начин.
Huawei е утвърден глобален лидер в областта на мобилната фотография, като след премиерата на серията Р30 увеличи значително своята потребителска маса благодарение на иновативните технологии в новите си флагмани. Заедно с Dual-view режимът, наличен след ъпдейта на EMUI 9.1, Huawei P30 Pro притежава и SuperZoom камера, способна на 5-кратно оптично увеличение, 10-кратно хибридно увеличение и 50-кратно дигитално увеличение, както и SuperSpectrum сензор, с ISO 409 600, улавящ 40% повече светлина при снимането в условия на ниска осветеност.