Задава се най-голямото издание на Mish Mash Fest
Секция: ЛЮБОПИТНО
07 Юни 2019 09:46
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Задава се най-голямото издание на Mish Mash Fest

/КРОСС/ Във втория уикенд на месец юни традиционното лятно издание на Mish Mash Fest ще събере на едно място най-талантливите независими български творци и дизайнери. В градинката зад Националната библиотека на 8 и 9 юни от 10:00 до 20:00 часа над 60 български автори ще представят своите неповторими бижута, дрехи, обувки, сувенири, козметика, декорация. Освен с рекордния брой изложители, фестът ще бъде забележителен и с разнообразната културна програма - работилници за най-малките, литературни беседи, ателиета, стендъп и музикални изпълнения и в двата фестивални дни.

За доброто настроение в първия ден от събитието ще се погрижат Ража и Илиана от нашумялата инди банда Dead Man's Hat, следвани от DJ set на Десислава Андонова, DJ Desy, известна от проектите Phuture Shock и Sentimental Swingers. В неделя вечер гостите ще забавлява стендъп комедиантката Nadia Bright, а след нея сцената ще завладеят Ния, победителката от последното издание на Гласът на България, и китаристът Александър Георгиев - Алекс.

Над 10 000 гости очакват организаторите от Момичетата от града, които за този Mish Mash Fest си партнират със Столична община, в рамките на Календара на културните събития на столицата.

Освен на изкушенията в шопинг зоната, посетителите ще могат да се насладят и на приятно настроение сред зеленината на градината, в специален кът със страхотна музика, вкусна храна и разхлаждащи летни питиета и коктейли.

Разнообразната и прецизна селекция на участниците гарантира предложения за всички вкусове - от класически образци на ювелирното изкуство, през модерни дизайнерски произведения до експериментални и новаторски идеи и решения.

Фестивалът е част от Календара на културните събития на Столична община за 2019 г. И се организира под известната вече марка Mish Mash Fest, чиито 22 издания досега затвърдиха събитието като едно от най-успешните хендмейд изложения в България.