Да обиколиш света без пари
Секция: Туризъм
09 Юни 2019 12:55
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Да обиколиш света без пари

/КРОСС/ Платформата за запознанства Bumble предлага на своите посетители да заминат на околосветско пътешествие, в търсене на приятели, гаджета и професионални връзки. Пътуването ще бъде изцяло поето от приложението, а единственото нещо, което се изисква от кандидатите е да имат навършени 18 години. Длъжността се казва „Global Connector Bee“, което означава, че задачата ви ще бъде да се свързвате с колкото се може повече хора от всички страни, които ще посетите. 

Щастливецът ще посети Австралия, Канада, Индия, Германия, Мексико, Великобритания и САЩ. Условието е да намерите приятели, връзка или пък кариера във всяка една от страните и да документирате всяко едно ваше постижение. След това да го споделите чрез блог, влог или пък постове в социалните мрежи в зависимост от начинанието, което извършвате. В добавка, ще трябва да пишете и отзиви за компанията как техните продукти се реализират в реална среда. 

Bumble описва идеалния кандидат като „човек, който може да създава съдържание в различни платформи. Той трябва да е много комуникативен, с гъвкав график и който не се страхува да работи“. Може да кандидатствате до 14-и юни през приложението на Bumble.