Предстоящи събития на 12 юни
Секция: Предстоящи събития
12 Юни 2019 07:19
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития на 12  юни

/КРОСС/ Стара Загора.
От 12.00 часа пред сградата на УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович" омбудсманът Мая Манолова ще подкрепи
протеста на специалистите по здравни грижи в Стара Загора.

***
София.
От 9.30 часа в сградата на Висшия съдебен съвет, ул. „Eкзарх Йосиф" № 12, ще се проведе заседание на Съдийската колегия на ВСС.

***
София.
От 10.00 часа в Best Western Plus Hotel Expo Sofia ще се проведе новото издание на Клуб Investor „Банки и финанси". Събитието ще открие подуправителят на БНБ Калин Христов, който ще коментира последствията от икономиките на ЕС за паричната политика и банките.

***
София.
От 11.00 часа в Sofia Lab на ул. „Сердика" ще се състои представяне на Стъпка 5 от Визия за София. Ще участват председателят на СОС Елен Герждиков и Любо Георгиев, ръководител на проекта.

***
София.
От 13.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция „Граждани срещу абсурдите в социалната политика" на група-инициатива „Граждани срещу стратегията за детето 2019- 2030 г.".

***
Благоевград.
От 18.00 часа в зала „Пейо Яворов" ще се състои културно - музикалният спектакъл „Европейските езици - култура и общуване без граници", който Областна администрация Благоевград организира съвместно с Езикова гимназия „Акад. Людмил Стоянов".

***
Враца
От 11.30 часа в ППМГ „Акад. Иван Ценов" ще се проведе брифинг на министъра на образованието и науката Красимир Вълчев, който ще посети учебни заведения във Враца, в които са реализирани строително-ремонтни дейности със средства на министерството.

***
Казанлък.
От 10.30 часа на строевия плац в Гарнизон Казанлък ще се проведе заключително военноприложно състезание, в което ще участват деца и ученици от "Клуб приятели на армията".

***
Ловеч.
От 10.00 часа в залата на Общинския съвет ще се проведе пресконференция по проект „Изграждане на социално жилище за настаняване на уязвими групи на територията на кв. „ Гозница". От 11.00 часа на обекта на ул. „Дълбок път" ще се проведе първа копка. На събитията ще присъства кметът на Ловеч Корнелия Маринова.

***
Пловдив.
От 10.00 часа в малката конферентна зала на Дом на културата „Борис Христов" ще се проведе начална пресконференция на Община Пловдив по проект за изграждане на компостираща инсталация за разделно събрани зелени и/или биоразградими отпадъци", който се осъществява с финансовата подкрепа на ОП „Околна среда" 2014-2020 г. и от държавния бюджет. В пресконференцията ще вземе участие зам.- кметът на Пловдив Розалин Петков.

***
Пловдив.
В 11.00 часа на Голямата раннохристиянска базилика ще се състои церемония, на която кметът Иван Тотев и посланици на държави от целия свят ще отправят послания за общото ни бъдеще.

***
Смолян./с. Могилица
От 18.30 до 19.30 часа съветниците от групата на ГЕРБ в Общинския съвет организират приемна в читалище „България - 1937". В срещата ще участват общинските съветници Ангел Безергянов, Мариана Сивкова и Димитър Николов.

***
Шумен.
От 10.00 часа в зала 363 на общината ще има брифинг.

***
Шумен.
От 10.45 часа в Дома за стари хора „Д-р Стефан Смядовски", дарител Стоян Стоянов - студент IV курс от ШУ "Еп.К.Преславски" ще дари на потребителите на Дома - борд / платформа / за инвалидни колички, който ще бъде монтиран в служебния автомобил на социалното заведение.

***
Шумен.
От 10.00 часа до 14.00 часа на язовир „Шумен" ще бъде извършено зарибяване от „Напоителни системи".