Предстоящи събития на 6 август
Секция: Предстоящи събития
06 Август 2019 07:36
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития на 6 август

/КРОСС/ София.
От 09.30 часа в хотел „Хилтън", зала „Мусала 2" ще се проведе пресконференция за изтребителите F-16 Блок 70. Ще участват представители на Посолството на САЩ в България и на Lockheed Martin.

***
София.
От 11.00 часа в БТА ще се проведе пресконференция на инж. Симеон Славчев - общински съветник, съпредседател на "Политическа група 5" и зам.-председател на Комисията по инженерна инфраструктура и енергийно планиране към Столичен общински съвет.

***
София.
От 11.30 часа в централата на ПП АБВ на улица „Врабча" 23 ще се проведе пресконференция.

***
София.
От 12.00 часа зам.-кметът Албена Атанасова ще присъства на трудова терапия - кулинарни умения в Дневен център за пълнолетни с ментални увреждания „Света Марина".

***
София.
От 13.00 часа пред Съдебната палата ще се проведе протест под надслов „Българчетата са най-добре в България."

***
Ботевград.
От 09.00 часа митрополит Гавриил ще оглави Архиерейска света Литургия в храма „Св. Възнесение Господне".

***
Варна.
От 10.30 часа във фоайето на Фестивален и конгресен център ще бъде открита изложба живопис на гл.с-на Меглена Шегенова по повод 140 години от основаването на ВМС.

***
Видин.
От 14.00 часа в залата на 6 ет. в административната сграда кметът на Община Видин Огнян Ценков ще връчи благодарствени адреси на учениците от ППМГ "Екзарх Антим I", СУ "Цар Симеон Велики" и СУ "Св. Св. Кирил и Методий", които се включиха като доброволци в третия сезон на фестивала "Летни вечери на операта и балета "Баба Вида".

***
Карлово.
От 12.30 часа в клуба на СДС ще се проведе пресконференция на Местна коалиция „Обединени за нашата община".

***
Левски.
От 11.00 часа ще се проведе пресконференция на Любка Александрова - кмет на Община Левски във връзка с Фестивала на пълнената чушка.

***
Пловдив.
В 10.30 часа пред храма „Свето Преображение Господне" кметът на район „Тракия" Костадин Димитров организира курбан за здраве и благоденствие на гражданите - ще бъдат раздадени над 300 порции риба.