Предстоящи събития в страната
Секция: Предстоящи събития
09 Август 2019 08:41
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната

/КРОСС/ Смолян
От 11.30 ч. министърът на труда и социалната политика Бисер Петков ще се запознае с дейността на Държавното предприятие „Българо-германски център за професионално обучение" клон Смолян, който се намира на ул. „Искра" 8. Около 12.20 часа министър Петков ще даде брифинг.

***
София.
От 11.00 ч. в двора на ОДЗ №90 „Веса Паспалеева" - сграда 1, ул. „Иван Момчилов" №44, Район „Надежда", ще се проведе официална церемония „Първа копка" във връзка със стартирането на строително-монтажните работи по модернизацията на обекта.

***
София.
От 14.00 ч. Столична община ще раздава минерална водата на четири пункта - на площадното
пространство при храма „Св. Неделя", на "Орлов мост" - при езерото „Ариана", на пилоните на
Националния дворец на културата и на пл. „Славейков".

***
Варна.
От 11.00 ч. в зала „Морски сговор" ще бъде открита експозицията „Истории от морското дъно по повод 60-ата годишнина от началото на подводна археология в България.

***
Варна
От 14.30 ч. ще бъде даден брифинг в Областната администрация - Варна след извънредно заседание на институциите заради множеството пътни инциденти в областта, инициирано от Държавната агенция „Безопасност на движението по пътищата".

***
Варна
От 11.00 ч. пред Библиопощата кметът на Община Видин Огнян Ценков ще се включи в литературното четене на детски приказки "Молив зад ухото" с Илия Виделинов, което се провежда в рамките на Пътуващия фестивал за изпълнителски изкуства "Квартална сцена".

***
Варна.
В 13.00 ч. командирът на американския разрушител „Портър" (USS Porter) Капитан II ранг Трент ще даде пресконференция на борда на кораба. По случай 140-та годишнина на българските Военноморски сили разрушителят USS Porter от състава на ВМС на САЩ ще бъде на посещение във Варна от 9 до 11 август 2019 годинаЖелаещите да присъстват журналисти трябва да се явят в 12.30 часа пред транспортния портал на пристанище Варна /срещу Морска администрация/.