Алек Алексиев и Димо Алексиев се завръщат в "Откраднат живот"
Секция: Шоубизнес
13 Август 2019 19:02
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Алек Алексиев и Димо Алексиев се завръщат в "Откраднат живот"

/КРОСС/ След 7 успешни сезона и 334 завладяващи епизода, най-успешният български медицински сериал „Откраднат живот" се завръща в ефира на NOVA тази есен. Хитовата българска продукция, която през последните 3 години обедини най-обичаните лица на българските кино и театрална сцена, ще продължи историята с нови житейски и медицински казуси. Минало и настояще ще съберат отново на снимачната площадка две от най-обичаните звезди на сериала - Алек Алексиев и Димо Алексиев. Актьорите, които поставиха начало на историята в „Откраднат живот" ще се завърнат в образите на доктор Василев и доктор Генадиев, за да преоткрият семейните отношения и отдавна забравеното минало. Екипът загатва за появата на нови герои, които ще извадят на повърхността неподозирани връзки, предизвиквайки лакарите в „Св. Анастасия" да преосмислят последните десетилетия.

„Минали са около три години от напускането на доктор Василев и със сигурност са настъпили промени. Преди заминаването той получи колосална информация, която преобърна живота му. Има интересна причина за завръщането ни с Калин /Димо Алексиев/ - ще се появят поводи за изясняване и такива, които ще ни събират и разделят", разказа Александър Алексиев в "Здравей, България". Актьорът добави, че развитието на историята е коментирано дълго време с продуцента на сериала Евтим Милошев, а сега се явява точният момент за появата на двама любими герои.

Осми сезон ще се появи под заглавието „Кръвни връзки" и по традиция ще акцентира още една голяма тема - неразрушимите отношения, които могат да бъдат по-силни от личния избор. „В новия сезон ще разгърнем идеята за кръвните връзки и как те управляват живота ни. Дори и да не ги припознаваме като основен фактор, рано или късно те се намесват в решенията ни. Това ще се случи и с голяма част от лекарите в „Св.Анастасия" в ситуации с нови герои и сериозни дилеми, които ще променят досегашния ход на събитията. Сюжетът ще има препратка към 82-а, проследявайки различни връзки и последствия, довели героите до днешния момент" -разказва Христина Апостолова", главен сценарист на „Откраднат живот".