Пътувания през септември - изгодни оферти за полети и хотели
Секция: Туризъм
14 Август 2019 18:06
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Пътувания през септември - изгодни оферти за полети и хотели

/КРОСС/ Все още не сте излезли в летен отпуск и ви се иска да пътувате извън България без да изхарчите много пари? Гърция е първи избор за много българи, когато става дума за лятна почивка, и ако изберете някой от ръкавите на Халкидики, например, пътуването с кола е добър вариант. Ако пък решите да посетите Атина, най-добре го направете със самолет - полетът е кратък, а цените на билетите през септември започват от 25 евро двупосочно.

На цени от 30 евро за двупосочен полет все още можете да закупите самолетни билети до Каламата, Пелопонес, като това е последния шанс да посетите полуострова бързо и удобно, тъй като директните полети ще се изпълняват само до края на месец септември.
Търсите по-далечна дестинация? Италия е винаги добра идея! Най-евтино за периода ще струват самолетните билети до Милано - от 35 евро, а до Венеция - около 50 евро двупосочно. На подобни цени може да се пътува и до европейската столица Брюксел, а Айндховен, който често е отправна точка към Амстердам, ще струва около 45 евро.

В момента можете да се възползвате от много екзотични възможности за пътуване на промоционални цени, които са в сила до 20 август, а периодът на пътуване е до март догодина.
Хотелското настаняване навсякъде е разнообразно, в зависимост от това, което търсите - квартири, апартаменти, къщи за гости и различни категории хотели - за всеки вкус и всеки джоб.
Експертите съветват да не пренебрегвате застраховката за пътуване, без значение дали пътувате наблизо или надалеч.