Брад Пит прекарал 18 месеца в "Анонимни алкохолици"
Секция: Шоубизнес
07 Септември 2019 12:27
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Брад Пит прекарал 18 месеца в "Анонимни алкохолици"

/КРОСС/ Брад Пит и Анджелина Джоли бяха любимата двойка на Холивуд. Двамата започват връзката си след като играят заедно в "Mr and Mrs Smith". По това време Брад все още е женен за Дженифър Анистън, но това не му пречи да залитне по красивата си колежка. 

След като финализира развода си, Пит вече не крие симпатиите си към Джоли и двамата започват да излизат. Три месеца след това двамата обявяват, че чакат първото си дете. То се присъединява към другите четири, които са осиновени. 

През 2008-а Джоли отново се появява бременна на събитието Independent Spirit Awards. Същата година, на фестивала в Кан става ясно, че двойката очаква близнаци. Оттогава започват и слуховете, че има нещо гнило в отношенията им. 

Въпреки това, Джоли и Пит се жени през 2014 година. Същата година те участват заедно във втори филм след Mr and Mrs. Smith. Романтичната драма By the Sea е написана и режисирана от Анджелина и разказва за двойка, която се опитва да спаси брака си. 

2 години по-късно обаче Джоли подава молба за развод. Тя иска пълно попечителство над шестте им деца, а адвокатът й твърди, че това е в интерес на цялото семейство. 

В ново интервю за Ню Йорк Таймс, Брад Пит сподлея своята страна от историята. Той признава, че е бил 18 месеца в клон на Анонимните алкохолици след раздялата си с Джоли. Когато слуховете за разрив в отношенията започнаха да циркулират в пресата, таблоидите твърдяха, че спор между двамата е прелял чашата. Детайлите обаче бяха доста различни - някои казваха, че Брад бил пиян, а други, че е нападнал едно от децата си.

Всичко това обаче е било отречено от Пит пред NYT. "Имах просто семейни проблеми като всички останали". Той откровено говори за престоя си в "Анонимните алкохолици". Групата, която е била съставена само от мъже, е помогнала на актьора да се справи с проблема. 

"Беше доста освобождаващо чувство да покажа най-грозната част от себе си. Научих много от това", споделя Брад. Сега той твърди, че е забравил за лошия си навик и се фокусира изцяло върху професията си. Въпреки това, предупреждава, че няма да го виждаме толкова често на големия екран.

"Това е бизнес за младежи. Мисля, че задържах това богатство достатъчно дълго, но човек трябва да знае точно кога да го пусне", признава той пред NYT. В момента той се подвизава във филма на Куентин Тарантино "Once Upon A Time... in Hollywod", а на 20 септември излиза и новият му проект "Ad Astra".