Предстоящи събития на 10 септември
Секция: Предстоящи събития
10 Септември 2019 07:37
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития на 10 септември

/КРОСС/ Пловдив.
От 13.30 часа на ул. „Георги Бенев" в Северната промишлена зона президентът Румен Радев ще участва в церемонията по откриване на португалски инвестиционен проект.

***
Брюксел.
От 18.00 часа председателят на Народното събрание Цвета Караянчева и председателят на Европейския парламент Давид Сасоли ще открият в изложбеното пространство „Атанас Буров" изложбата „140 г. от Учредителното събрание и приемането на Търновската конституция".

***
София.
От 13.45 часа в зала „Мусала" на хотел „Хилтън" ще се проведе пресконференция на министъра на земеделието Десислава Танева и еврокомисарят Витянис Андриукайтис във връзка с 14-та годишна среща на Постоянната група от експерти по Африканската чума по свинете в Европа.

***
София.
От 10:00 ч., в хотел „Рамада София" (зала „Опал") президентът на КТ „Подкрепа" Димитър Манолов ще открие заключителна конференция в рамките на проекта на КТ "Подкрепа" "Насърчаване на механизмите за командировани работници в съответствие с колективните трудови договори и закона."

***
София.
От 10.30 в зала Средец, хотел Балкан ще се проведе кръгла маса на тема: „Новата нормативна уредба в сферата на мрежовата и информационната сигурност - предизвикателства и решения".

***
София.
От 11.00 часа в сградата на КЕВР ще се състои тържествено честване по повод 20-та годишнина от създаването му, на което ще бъде валидирано специално пощенско-филателно издание.

***
София.
От 11.00 часа в централата на „Раковски" 134, ще се проведе пресконференция на лидерът на НФСБ Валери Симеонов и членове на ръководството.

***
София.
От 11:50 часа на ул. „Московска" 33, Инициативен комитет ще се регистрира в Общинската избирателна комисия, издигайки Стефан Стефанов за кмет на район „Младост".
***
София.
От 12.00 часа в ЦИК лидерът на политическа партия „Движение 21" Татяна Дончева ще внесе документите за регистрация за участие в предстоящите местни избори.

***
София.
От 12.30 часа Ръководството на Националния фронт за спасение на България ще внесе в Централната избирателна комисия документите си за участие в изборите за местни органи на властта.

***
София.
От 18.00 часа пред Съдебната палата Инициативата „Правосъдие за всеки" организира поредния марш за правосъдие срещу опитите за политическо влияние и зависимости в съдебната система и процедурата за назначаване на нов главен прокурор.

***
Благоевград.
От 11.00 часа в конферентната зала на Областна администрация - Благоевград ще се проведе общинска епизоотична комисия във връзка със заболяването африканска чума по свинете.

***
Велики Преслав.
От 10.00 часа в село Имренчево, ще бъде даден старт на строителните работи по проект "Създаване на Център за грижа за лица с умствена изостаналост в с. Имренчево, община Велики Преслав".

***
Враца.
От 11.00 часа в Заседателната зала на Областната администрация ще се проведе заседание на Областната епизоотична комисия.

***
Горна Оряховица.
От 11.00 ч. в МБАЛ "Св. Иван Рилски" ще се проведе пресконференция с представители на холандска дарителска фондация, които преди това ще посетят и разгледат отделенията на болницата.

***
Плевен.
От 13:00 часа в Пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция по актуални теми вицепремиерът Красимир Каракачанов - министър на отбраната, председател на ВМРО - Българско национално движение.

***
Плевен.
От 15.00 часа в зала „Плевен" на областна администрация ще се проведе заседание на областната епизоотична комисия.

***
Плевен.
От 16.00 часа на пл. „Възраждане" ще се проведе демонстрация на военна летателна техника.

***
Пловдив.
От 12.15 часа на Гребната база - пространството пред ресторант "Чановете", ще се проведе пресконференция, на която ще бъдат представени кандидатите на Коалиция „Кауза Пловдив" в изборите за кметове и общински съветници на 27 октомври 2019.

***
Русе.
От 10.00 часа в зала „Свети Георги" на Областната администрация ще се проведе заседание на Постоянно действащата междуведомствена областна епизоотична комисия.

***
Смолян.
От 14.00 часа в Областна администрация - Смолян ще се проведе ежеседмичното заседание на Постоянната областна епизоотична комисия - Смолян заради болестта африканска чума по свинете.

***
Свищов.
От 10.30 часа, в сградата на Битовия комбинат на ул. "Тодор Миланович" 2, СДС-Свищов ще представи кандидата за кмет на града, когото ще подкрепи на местните избори.

***
Стара Загора.
От 12:00 часа в Пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на НД Русофили.

***
Шумен.
От 10.00 часа в Заседателната зала в сградата на Община Шумен ще се проведе заключителна пресконференция и официална церемония по откриване по проект Подобряване на образователната инфраструктура в град Шумен.

***
Шумен.
От 10.00 ч. в зала 2 на Областна администрация Шумен ще се проведе ежеседмичното заседание на Областната епизоотична комисия.