Дебют на Len Faki в YALTA CLUB – артист и клуб, които нямат нужда от представяне
Секция: Шоубизнес
10 Септември 2019 12:16
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Дебют на Len Faki в YALTA CLUB – артист и клуб, които нямат нужда от представяне

/КРОСС/ След кратка лятна почивка YALTA CLUB стартира новия си сезон обещаващо с първото си обявено събитие. На 20 септември зад пулта на Room 1 ще видим забележителния техно артист и резидент на легендарния клуб Berghain от самото му откриване - Len Faki. Петъчната вечер ще открие Liubo Ursiny - резидент на YALTA CLUB и създател на партитата TAKEOVER.

Дебютът на артист като Len Faki в най-посещавания български клуб за електронна музика е перфектната комбинация, която дава предпоставка и за следващите събития добавени в програмата на YALTA CLUB.

Базираният в Берлин диджей, продуцент и собственик на няколко лейбъла Len Faki безспорно е един от най-търсените артисти по света с продукции и ремикси, признати от най-влиятелните имена в индустрията. Звученето му непрекъснато се развива, без да губи уникалната си енергия и страст, а изпълненията му на живо са едно истинско аудио-визуално приключение.

Ползотворните ранни години на Len Faki му осигуряват необходимата основа за кариерата му. Дори преди да се премести в Берлин през 2003 година, родения талант вече управлява два успешни техно лейбъла, Monoid и Feis. Веднага след пристигането си Len Faki става резидент на единствения по рода си техно клуб в Берлин, Berghain - позиция с която малко имена могат да се похвалят.

През 2003 година, той открива собствения си лейбъл Figure като нова платформа чрез която да изразява еклектичната си и освободена визия за техно музиката. С времето Figure се превърна в добре познат и ценен лейбъл, както и следващия му проект, лейбълът Podium, създаден през 2006 година. Една година по-късно, Faki издава техно класиката Rainbow Delta/Mekong Delta, последвани от също толкова успешни парчета като „My Black Sheep" или "Odyssee II", които се превърнаха в абсолютни клубни хитове. Като човек, който никога не спира да гради, Faki създава Figure SPC през 2009 година, отново намирайки огромна база от фенове, оценяващи всяка една продукция, издадена от лейбъла.

Безспорно, Len Faki е име, познато по целия свят. Благодарение на уникалните си изпълнения на живо, както и на различимите си продукции през годините, той е част от най-епичните световни фестивали и клубове, а работата му непрестанно е поощрявана чрез всевъзможни награди в сферата.

Билети може да закупите в YALTA CLUB, OMV, в мрежата на Eventim и Еpaygo на цена от 20 лв.

Повече информация на официалната страница във Facebook, както и на yaltaclub.com.