Мерил Стрийп показа класа на филмовия фестивал в Торонто
Секция: Шоубизнес
10 Септември 2019 17:46
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Мерил Стрийп показа класа на филмовия фестивал в Торонто

/КРОСС/ Никой не може да оспори огромния талант на Мерил Стрийп - една от великите актриси на нашето време, за която сякаш няма невъзможно превъплъщение. Гледали сме я както в драми, така и в комедии, а контрастът между жанровете на продукциите не е никакво предизвикателство за нея. Тя е истински хамелеон в киното.

Ето защо не е изненада, че беше почетена на специална гала вечер, част от Международния филмов фестивал в Торонто, на който същия ден бе представена последната лента на Стивън Спилбърг с нейно участие - "Пералнята".

Събитието беше почетено от актьорът Хоакин Финикс и режисьорът Тайка Уайтити.

Стъпвайки на червения килим, 70-годишната актрисата демонстрира истинска класа. За събитието тя се бе спряла на елегантна черна рокля с дълги ръкави, обсипана с нежни бели кокичета, които, "падащи" от раменете ѝ надолу, постепенно се разреждаха, а цветовете им се затваряха.

Кройката на тоалета се спускаше свободно, придавайки усещане за ефирност и женственост. За да завърши цялостната си визия, Стрийп беше избрала обувки на висок ток, които пасваха идеално на дрехата, черна дизайнерска чанта, златни обеци тип халки и слънчеви очила с кръгли стъкла.

И докато тя позираше за снимките, към нея се присъединиха екранните ѝ партньори Гари Олдман и Антонио Бандерас - съответно в тъмносин и черен костюм, като и двамата носеха яките на ризите си разкопчани, без папийонка или вратовръзка.

В балната зала на хотела "Fairmont Royal York", където се състоя церемонията по връчване на наградите, Стрийп започна речта си за приемане на отличието пеейки "О, Канада!". После изброи канадци, които обича, сред които бе и певицата Джони Мичъл.

После обаче продължи сериозно:

"Този фестивал, така различен от останалите, прави значима кратка напред към промяната, давайки шанс както на жените режисьори, така и на историите, в чийто център е нежният пол. Толкова съм щастлива и благодарна за това", подчерта актрисата.

Тя завърши с думите:

"Времето е наистина кратко... Осъзнаваш това, когато стигнеш определен етап в живота си, затова всички трябва да правим неща, които са от значение", призова Стрийп.