Предстоящи събития на 11 септември
Секция: Предстоящи събития
11 Септември 2019 07:36
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития на 11 септември

/КРОСС/ София.
От 17.00 часа на „Дондуков" 2 президентът Румен Радев ще се срещне с министъра на външните работи на Гърция Николаос Дендиас.

***
София.
От 09:00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание.
***
София.
От 10:00 часа ще се проведе заседание на Министерски съвет.

***
София.
От 11:50 часа в МВнР вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева ще приеме министъра на външните работи на Република Гърция Николаос Дендиас.

***
София.
От 9.00 часа ПП ВМРО ще се регистрира в ЦИК за участие в местните избори на 27 октомври.

***
София.
От 14:00 часа на ул. „Ал. Екзарх" 44 ще бъде официално открита реновираната сграда на Пета районна служба по пожарна безопасност и защита на населението.

***
София.
От 15:00 часа пред Народното събрание ще се проведе протест на медицинските сестри.

***
София.
От 16.00 часа в залата на „Позитано" №20, етаж 1, ще се проведе заседание на Градската конференция на Софийската организация на БСП.

***
Бургас
От 11.00 часа в Апелативен съд - Бургас председателят на Апелативен съд - Бургас - съдия Деница Вълкова ще проведе редовния брифинг с журналисти. Темата на срещата е процедурата за определяне на съдебни заседатели за мандат 2020 г. - 2024 г. за бургаски съдебен район.

***
Видин.
От 14.00 ч. кметът на общината Огнян Ценков ще направи обиколка на асфалтирани през месец септември междублокови пространства в жилищни комплекси

***
Дупница.
От 17.30 часа в залата на Община Дупница ще се проведе публично обсъждане на отчета за изпълнение на Общинския бюджет за 2018 година.

***
Плевен.
От 11.00 часа пред Костницата в Скобелев парк музей ще се проведе отбелязване на 142 години от Третия кървав щурм за освобождението на Плевен.

***
Плевен.
От 11:30 часа в залата на отдел „Държавен архив" - Плевен, ул. „Стоян Заимов" № 3 ще се проведе пресконференция, организирана от отдел „Държавен архив" - Плевен, при дирекция „Регионален държавен архив" - Монтана, с участието на доц. д-р Михаил Груев - председател на Държавна агенция „Архиви" за стартиране и представяне на проект „Позитивни спомени от старите негативи".

***
Пловдив.
От 10.00 часа в сградата на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението" на ул. „Преслав" ще се състои официално отдаване на почит към паметта на загиналите при изпълнение на служебните си задължения пожарникари и поднасяне на венец пред паметната плоча.

***
Пловдив.
От 10.30 часа в пресклуба на БТА адв. Георги Колев от Земеделски съюз "Ал. Стамболийски" ще представи кандидатът за кмет за предстоящите местни избори за район "Източен".

***
Перник.
От 9.00 часа в зала "Панорама", ще се проведе извънредно заседание на Общинския съвет.

***
Шумен.
От 10.00 часа в зала 203 на Общината ще се проведе редовен брифинг.