Леонид Решетников: Сбогом, България!
Секция: Интервюта
11 Септември 2019 09:12
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Леонид Решетников: Сбогом, България!

/КРОСС/ Обвиненият в шпионска дейност бивш генерал от КГБ Леонид Решетников вчера написа сърдечен коментар в социалната мрежа, след като се разбра, че прокуратурата му налага забрана да влиза в страната в продължение на 10 години. Ето какво написа Леонид Решетников в социалната мрежа.

"Сбогом, България!

10 години забрана за влизане - това е много, едва ли ще доживея!  За нищо не съжалявам. Годините, свързани с България, са най-щастливите в живота ми. Прекрасен, в основата си, народ, внушителна история, великолепна природа, свещен български език. Който не го знае, е загубил много. В моят дом често е звучала българска реч, , български песни, на масата ми често е имало баница и гювеч. Българофили станаха всички членове на моето голямо семейство: и дъщерите ми, и зетьовете и внуците ми - всичките 11 човека, не 10.

Малкият Миша още не е българофил. Може и да стане, макар че сега започвам да се съмнявам. Да направиш 10 обичащи България човека невлизащи - никой без мен няма да тръгне - могат само враговете на България. Хората с български имена, които правят официални изявления по повод русофилите и мен, това са само марионетките на истинските собственици на сегашната българска държава.

БЛАГОДАРЯ, скъпи български приятели, за подкрепата, помагайте на Николай Малинов. Той е истински български патриот, ние всички много го обичаме. На всички вас само добро и сила за възраждането на тази България, която сте загубили.

И аз също."