Горан Брегович с турне в три града през октомври
Секция: КУЛТУРА
02 Октомври 2019 10:53
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Горан Брегович с турне в три града през октомври

/КРОСС/ След двата напълно разпродадени концерта на Горан Брегович в Пловдив през изминалата година, легендата на балканската музика е подготвил за вярната си българска аудитория цели три концерта. Събитията се осъществяват по покана на Продуцентска компания "Арт бг".

На 4 октомври Брегович ще пее във Варна в Двореца на културата и спорта, с емблематичните музиканти от "Оркестър за сватби и погребения". На следващия ден, 5 октомври, музикантите гостуват за първи път във Велико Търново (ДКС "Васил Левски") и на 6 октомври завършват с бляскав мащабен концерт в зала 1 на НДК в София. 

Програмата, която Брегович и оркестърът са подготвили за българските маниаци на балканската музика, е the Best of Goran Bregovic - най-отбраната селекция от вечни негови хитове като "Месечинка", "Калашников", "Буба Мара", "Аризонска мечта". 

Билетите за трите концерта се продават в мрежата на Eventim и касите на Двореца на културата и спорта във Варна и Туристическия информационен център Велико Търново. Цените са между 35 и 65 лв.