Италиански тенор идва със Strauss Wiener Orchester в София
Секция: КУЛТУРА
02 Октомври 2019 13:21
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Италиански тенор идва със Strauss Wiener Orchester в София

/КРОСС/ Италианският тенор Марко Ди Сапия ще събере Strauss Wiener Orchester и българската публика в епично коледно приключение на 1 декември. Мястото на срещата е зала 1 на НДК, а билети се продават в мрежата на eventim.bg.

Актьорът, нашумял у нас като мафиотът Салваторе от хитовия немски сериал „Кобра 11“, е сред най-горещите имена в оперния афиш на Италия, Франция и Германия.

Той говори свободно пет езика, разпуска с йога преди да излезе на сцената и за разлика от героя си в криминалето на RTL привлича вниманието на публиката с широк вокален диапазон, а не с изстрели.

Сапия има особен сантимент към творчеството на Щраус, защото стартира пътя си в оперното изкуство от австрийската столица през 1997 г.

Година след триумфа си в София Strauss Wiener Orchester се завръща за бис с нов, още повпечатляващ репертоар с автентичното звучене на династията Щраус. Единственият по рода си оркестър, основан от Йохан Щраус, ще ви пренесе в едно по-добро духовно измерение с палитра от класически шедьоври в изпълнение на 37 музиканти и ангелогласните солисти на Виенската опера..

Не пропускайте Strauss Wiener Orchester и забележителния им традиционен Коледен концерт в Зала 1 на НДК на 1 декември от 19:00 ч.

Билетите за концерта на Strauss Wiener Orchester у нас може да намерите в билетен център НДК, OMV, Orange и в мрежата на Eventim.bg или тук > http://bit.ly/STRAUSSORCHESTER