SENSHI 4 изправя трикратен шампион по карате от школата на Петер Артс срещу киокушин шампион от Украйна
Секция: СПОРТ
05 Октомври 2019 10:21
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
SENSHI 4 изправя трикратен шампион по карате от школата на Петер Артс срещу киокушин шампион от Украйна

/КРОСС/ Единадесетият двубой, с който SENSHI ще вдигне адреналина на феновете на бойните спортове на 26 октомври във Варна, ще срещне на ринга двама изключително силни противници в киокушин фул контакт двубой. На арената на зрелищната галавечер трикратният шампион на Япония по карате от отбора на кикбокс легендата Петер Артс Юта Учида ще се изправи срещу друг номер 1 в киокушин - украинеца Андрий Касянчук. Двамата ще се бият в категория до 95 кг.

32-годишният Касянчук, който ще се качи на ринга на SENSHI за втори път, има зад гърба си две шампионски титли по киокушин. През 2007 година той става шампион на Украйна, а две години по-късно става и номер едно по киокушин в Беларус. Има и вицешампионска титла от Европейското първенство по карате киокушин за 2010 година. През юли в Камчия той стана втори на SENSHI Cup при най-тежките представители. В професионалния си актив боецът, който е висок 193 см, има 5 победи и 3 загуби.
С по-солиден опит на професионалния ринг може да се похвали опонента на Касянчук - Юта Учида. Професионалният рекорд на боеца, който се учи от световноизвестната кикбокс легенда и трикратен шампион на веригата К-1, е 12 победи и само 2 загуби. Учида е на 28 години и е висок 183 см. Това ще е втората му изява на професионалния ринг на SENSHI.

През април на второто издание на галата Учида не успя да завоюва победата и тогава отстъпи пред Костадин Костов от България. Сега, на 26 октомври в Двореца на културата и спорта във Варна, възпитаникът на Холандския дървосекач ще има втора възможност да вдигне купа от зрелищната галавечер.
VIP маси и билети за бойното шоу може да се закупят от мрежата на Eventim.bg. Билетите са на цени от 10 лв. и 20 лв.