Гръцката супер звезда Никос Вертис с грандиозен концерт в България на 13 май 2020 г.!
Секция: Шоубизнес
07 Октомври 2019 09:57
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Гръцката супер звезда Никос Вертис с грандиозен концерт в България на 13 май 2020 г.!

/КРОСС/ Супер звездата Никос Вертис ще изнесе грандиозен концерт в България на 13 май 2020 г. в зала "Арена Армеец"! Хилядите му феновете у нас ще имат уникалната възможност да се насладят на живо на харизматичния изпълнител, да се докоснат до красотата на музиката му и да чуят най-големите му хитове. Не на последно място, това ще се случи и в разгара на кариерата му в момент, в който Никос Вертис буквално подлудява феновете на гръцката музика по всички краища на света.

Специално за концерта на 13 май 2020 г. залата ще се превърне в истински Бузуки бар. На терена ще бъдат разположени специални сепарета, които ще бъдат внесени от най-големите бузуки барове в Гърция. Допълнително ще бъдат обявени и кои ще са подгряващите изпълнители в тази вълшебна, майска, гръцка вечер в София.

Билетите за концерта на Никос Вертис на 13 май 2020 г. в София се пускат в продажба от утре (вторник, 8.10.19 г.) и ще се продават ексклузивно в системата на Ticketportal.bg. Билети ще има още в Билетен център в НДК, касата на зала "Арена Армеец", книжарници Booktrading и бензиностанции OMV.
Първоначално в продажба ще бъдат само билетите за ТРИБУНИ - на цени от 40 до 80 лв., според мястото в залата. До края на седмица ще бъда пуснати в продажба и ВИП сепаретата на ТЕРЕНА.

Определят Никос Вертис като най-великия изпълнител на лаика - музикален стил, който е микс между традиционна гръцка музика и поп и денс звучене. Той е един от най-големите, талантливи, обичани и желани съвремененни изпълнители на гръцка музика. Роден в Холандия от смесен брак, на 6 години семейството му се премества в Солун. От дете взима уроци по бузуки, а 15-годишен започва да се занимава и с пеене. От този момент животът му е музика - композира, свири и пеене.

Последният му албум "EROTEVMENOS" e oт 2017-та и включа девет песни, сред които двата големи хита "Erotevmenos" и "An m'agapises". Парчетата бързо печелят сърцата на публиката - покоряват музикалните класации и са с милиони гледания в YouTube. Само последното му видео към песента "Allaxa", което Вертис пусна през август тази година, вече има повече от 2 милиона гледания. Преди броени дни звездата стартира и голямо турне в Северна Америка, където ще пее в най-големите концертни зали в Los Angeles, Toronto, Atlantic City, Montreal и Chicago.