SoftOne Bulgaria: При облачните услуги защитата на данните е по-сигурна
Секция: Технологии
08 Октомври 2019 16:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
SoftOne Bulgaria: При облачните услуги защитата на данните е по-сигурна Чрез Soft1 Series 5 дигитализацията става реалност, твърдят от доставчика на софтуерни решения и модерни облачни услуги

/КРОСС/ „При облачните услуги, данните са много по-добре защитени, отколкото ако софтуерът е на компютъра ви", обяви Джордж Кулоянис, директор бизнес развитие на SoftOne Group International. Според него 80% от хакерските атаки са продукт на социално инженерство. Г-н Кулоянис пристигна в България за представянето на услугите на SoftOne Bulgaria. Компанията е дъщерно дружество на SoftOne Technologies, водещ доставчик на бизнес софтуер и член на Olympia Group.
Компанията предлага на местните малки и средни предприятия иновативни бизнес софтуерни решения и модерни облачни услуги, които дават на фирмите многопрофилно конкурентно предимство, гарантиращо ускорен растеж.
„Услугите ни са достъпни, а платформата е система от модули, което я прави приложима спрямо всеки бизнес и спрямо нуждите на дадената компания", подчерта управителят на SoftOne Bulgaria Йоанис Кацанидис. Той съобщи, че според официално проучване едва 8-10 % от българските малки и средни предприятия използват ERP системи, базирани на облак. За сравнение в Гърция този дял възлиза на 30%. В България е най-голям делът на продажбите на ЕRP услуги за мобилни устройства.
SoftOne Bulgaria официално стартира дейността си у нас през 2017 г. и планира да инвестира в бизнеса си 1,5 млн. евро през следващите 5 години. Екипът SoftOne България, съставен от професионалисти с богат опит в индустрията, вече е успял да изгради клиентска база от над 85 компании и мрежа от 8 оторизирани партньора. „Доказателство, че сме на верен път, е дългосрочното партньорство, което имаме с клиентите си, базирано на доверие и общи ценности. 95% от тях ни препоръчват, те са нашите най-добри посланици", обяви г-н Кацанидис.
SoftOne, като водещ доставчик на базирани в облак ERP решения, предлага нови алтернативи на пазара, които обединяват бизнес процесите в единна интегрирана платформа. Портфолиото от услуги и продукти на компанията включва базирани в облак ERP и CRM решения, автоматизация на продажбите, BYOD мобилно приложение, електронно фактуриране и решения за електронен обмен на данни.
Чрез своята водеща платформа Soft1 Series 5, SoftOne дава възможност на българския бизнес да започне своята истинска дигитална трансформация. „Със Soft1 Series 5 дигитализацията става реалност", обяви г-н Кулоянис. Отличените софтуерни решения предлагат безпрецедентен потребителски опит, който повишава човешката ефективност, използвайки интелигентна автоматизация, изкуствен интелект EVA (електронен виртуален асистент), машинно обучение и други иновативни технологии за автоматизация на процесите.
„Всичките ни усилия, заедно с тези на опитния местен екип и портфолиото от софтуерни решения, които отговарят на местните потребности, са насочени към това услугите ни да се превърнат в катализатор за растеж за българския бизнес", обобщи г-н Кулоянис.

SoftOne Bulgaria е част от SoftOne Group, която включва три водещи марки (SoftOne, UNISOFT и PROSVASIS) с повече от 300 служители, с широка партньорска мрежа от над 600 партньори, ефективно обслужваща непрекъснато нарастващата база от над 47 000 клиенти и 280 000 потребители в 4 държави (Гърция, Кипър , България и Румъния).
„Планираме по-нататъшно разширяване на присъствието си в региона с откриване на дъщерни компании в Сърбия, Словения, Северна Македония и Албания. Предстои откриване на офис и в Ню Йорк", съобщи г-н Джордж Кулоянис.