Mercedes-Maybach GLS свали камуфлажа
Секция: Автомобили
09 Октомври 2019 14:13
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Mercedes-Maybach GLS свали камуфлажа

/КРОСС/ Луксозната версия на новото поколение на Mercedes-Benz GLS, която ще се продава под марката Maybach, бе "засечена" за първи път без никаква маскировка. Снимки на тестовия прототип бяха публикувани в изданието Carsccops.
Ако се съди по фотографиите, конкурентът на Bentley Bentayga и Rolls-Royce Cullinan ще се различава от стандартния GLS по решетката на радиатора с вертикални планки, новите брони, оформлението на изпускателната система, джантите и емблемите.
Дължината на предсерийния Mercedes-Maybach GLS е идентична с тази на новото поколение на GLS за разлика от лимузината Mercedes-Maybach S-Class, при която шасито е удължено. Вероятно, създателите на луксозната версия са на мнение, че дължина от 3137 мм е напълно достатъчна, за да може салонът за 7 места да бъде преработен за 4 луксозни кресла.
Очаква се, че топ-версията на всъдехода ще получи мултиконкурни задни седалки с вентилация и масаж, а също така и скъпи материали в интериора, допълнителна шумоизолация, два таблета за пътниците отзад, както и четиризонов климатик.
Премиерата на Mercedes-Maybach GLS ще се състои до края на годината, като вероятно това ще стане на автосалона в Лос Анджелис през ноември. Луксозният всъдеход ще се сглобява в САЩ и ще стане най-скъпият масов модел, произвеждан в тази страна.