Бригаден генерал Николай Караиванов: Армията дава възможност за личностно развитие
Секция: БЪЛГАРИЯ
10 Октомври 2019 08:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Бригаден генерал Николай Караиванов: Армията дава възможност за личностно развитие

/КРОСС/ Армията е институция, което дава възможност за личностно развитие, възпитава в чувство за отговорност, дисциплина, екипна работа, психическа устойчивост, изгражда добри физически качества, учи на точност и коректност. Това каза пред журналисти в Силистра по време на кампанията „Бъди войник" началникът на щаба на Сухопътните войски бригаден генерал Николай Караиванов днес, 9 октомври. Той отбеляза, че чрез подобни събития гражданите имат възможност да видят отблизо Българската армия, да се докоснат до живота на военнослужещите, които поддържат бойна готовност и се стремят към повишаване на бойните си способности.

 

 

Стотици ученици, граждани и гости на Силистра посетиха информационната борса и с интерес разгледаха показа на техника и въоръжение в рамките на кампанията.

Преди традиционния концерт бригаден генерал Николай Караиванов връчи на 15 заслужили общественици, ветерани и жители на Силистра и региона, отличени със заповед на министъра на отбраната, юбилейни медали „100 години Първа световна война".