Huawei проведе отворена тренировка с Ивет Лалова и Watch GT 2 (Снимки)
Секция: Технологии
04 Ноември 2019 10:02
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Huawei проведе отворена тренировка с Ивет Лалова и Watch GT 2 (Снимки)

/КРОСС/ Huawei и най-бързата българка Ивет Лалова бяха домакини на отворена тренировка и дискусия за спорта и здравословния начин на живот в модерната зала на Next Level Fitness Club в Park Center Sofia.

Ивет сподели своя личен опит как с удоволствие и дисциплина можем да бъдем винаги във форма и да покоряваме личните си върхове.

Тя зададе темпото, а в забързаното ни ежедневие наш партньор и персонален треньор винаги може да бъде новият Watch GT 2, който следи 15 активности на открито и закрито, качеството на съня, наблюдава пулса 24 часа в денонощието и алармира при нетипични пикове и спадове, и не на последно място е стилен аксесоар както в официални, така и в неформални ситуации.

„Бягането на 200 метра освен физическа подготовка изисква дисциплина на ума и голяма доза стратегия. След 150-я метър мускулите ти остават без кислород и трябва да си ги приучил да се хранят с млечна киселина. Усещането е като да си се блъснал в стена, но трябва да продължиш. Това се тренира, както във физически, така и в психически аспект.“

Пост на Ивет Лалова в Инстаграм от събитието: https://www.instagram.com/p/B4P2Dq5oYzP/

Запитана за вечерите преди важен старт, Ивет сподели; „Ключово е да не мислиш за него. Започнеш ли да мислиш, нивото ти на стрес веднага скача, и отделяният от това адреналин по това време влошава формата ти. Една от любимите ми функции в Watch GT 2 е измерването на нивото на стрес. Тя е от голяма полза и за спортистите, не само за бизнесмените, които трябва също да се тренират да управляват стреса си в здравословни граници.“

Гостите на тренировката задаваха много въпроси за връзката между хранителния режим, тренировките и победите, както и за препоръчителния режим при умерена физическа активност.

Противно на очакванията, Ивет сподели, че всеки ден яде приготвена от самата нея паста, както и че в повечето случаи домашно приготвената храна е за препоръчване, защото контролираш какво съдържа и влагаш личното си отношение към храната и грижата за тялото си. 

Най-много от разнообразните въпроси бяха свързани със зараждането и поддържането на вдъхновението, мотивацията и успеха през годините.

„Вдъхновението може да има много лица, може да е един тренировъчен екип в гардероба на баща ми, както беше в моето детство. Покоряването на върховете отново и отново обаче изисква постоянство, тренировка на ума и емоциите, каквото всъщност са нашумелите мотивационни тренировки. Всички падаме, и аз не съм изключение. След серия от 20 спринта с минимална почивка винаги се питаш защо го правиш, защо си причиняваш всичко това. Най-важното е да не се откажеш и за това помага да имаш искрения, твой собствен отговор на въпроса защо. И разбира се, любовта и подкрепата – на най-близките, както и на феновете. Тя никога не престава да ми дава сили и съм безкрайно благодарна за нея.“