Стартира първото в България и на Балканите RetailShow 2019
Секция: ИКОНОМИКА
06 Ноември 2019 16:50
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Стартира първото в България и на Балканите RetailShow 2019 Иновации и подаръци от I-CASH и ZIT очакват посетителите на изложението в Интер Експо Център


/КРОСС/ На 6 ноември в Интер Експо Център стартира първото по рода си в България и на Балканите изложение, посветено на ритейл индустрията. RetailShow 2019 събира под един покрив фирмите производители и вносители на оборудване и услуги от сферата на търговията, участници от цял свят, стотици щандове и възможности за делови контакти.

Професионалистите от няколко индустрии си дават среща в шест изложбени зали на Интер Експо Център от 6 до 9 ноември, за да покажат най-доброто и да предложат качествени продукти и услуги на клиентите и бъдещите си бизнес партньори.

С огромен интерес се очаква участието на утвърдените български компании ZIT и технологичният й партньор I-CASH. Те ще покажат поредните си иновации - най-доброто облачно СУПТО /софтуер за управление на продажбите/ на I-CASH, в комбинация с утвърдилите се на пазара касови апарати ZIT.
Сред големите хитове на RetailShow се очертава най-използвания облачен СУПТО I-CASH, подходящ за най-различни обекти: ресторанти, магазини, фирми за услуги, складове на едро, онлайн магазин с електронна касова бележка.

Посетителите на щанд A14 в зала 4 на Интер Експо Център имат ексклузивната възможност да закупят облачен софтуер с план „I-CASH Старт" за 18 месеца и да получат БЕЗПЛАТЕН касов апарат ZIT B30. Всеки лично може да се убеди в отличната съвместимост на двата продукта, като направи експеримента да поръча продукт от демонстрационния онлайн магазин и да получи електронна касова бележка директно на своя имейл!
Посетете най-голямото бизнес събитие в столицата безплатно! Вземете входна карта, като попълните формата за регистрация на:http://bit.ly/2VLvQmv.