Официалнaта програма за успехи в индустрията CTA отново награди телевизорите LG OLED в категория „Най-добра иновация“
Секция: Технологии
08 Ноември 2019 16:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Официалнaта програма за успехи в индустрията CTA отново награди телевизорите LG OLED в категория „Най-добра иновация“

/Кросс/

Сеул, 8 ноември 2019-Асоциацията за потребителска технология (CTATM) награди LG Electronics (LG) за основополагащи успехи в технологиите и дизайна на Наградите за иновация 2020 CES® - с поредно отличие „Най-добра иновация" за технлогията зад LG OLED телевизори. За девета поредна година телевизорите LGOLED, домакинските уреди и флагшип телефоните получават награди за иновации CES, официалното признание в индустрията за иновативни продукти на глобалната сцена.

CESНай-добра иновация:Технологията зад телевизорите LGOLEDотново получава признание с наградата CES „Най-добра иновация" в категорията за видео дисплеи, спечелвайки тази най-висока чест за трети път през последните пет години. LG, най-продаваната марка OLED телевизори в света, създаде премиум телевизорите OLED, които предлагат перфектно черно, невероятен цвят и несравними възможности за високо динамичен диапазон.

LGHomeEntertainment:Достойни за споменаване са и още две награди в категорията за иновации за 2020 г., които получи един от първите индустриални телевизори NEXTGEN, който ще бъде представен на CES 2020. Това е LG OLED телевизор, включващ ново поколения стандарт на ATSC 3.0, разработено съвместно с LG. Повече подробности за спечелилите продукти на LG в категорията Homeentertainment - включително 8K и 4K Ultra HD телевизори, аудио и компютърни продукти - ще бъдат обявени на CES 2020 през януари.

LGHomeAppliances:Награди за иновации на CES 2020 ще отидат и при редица нови домашни уреди на LG, сред които и впечатляващият хладилник LGInstaView TM Door-in-Door® с първата в индустрията функция CraftIce TM. Други отличия за домакинските уреди на LG включват втора победа за системата за грижа за дрехите LGStyler с черно предно покритие, служещо за огледало, чисто новият преносим пречиствател LGPuriCare TM Mini, както и много новости за пране, които ще бъдат обявени на CES.

LGмобилни телефони:Водеща награда на CES за иновации има и при мобилните устройства за новаторския смартфон с двоен екран LGG8XThinQ, който осигурява повече контрол и чисто и просто два еднакви OLED дисплея работят по-добре от един. Също така, награди получават смартфонът LGV50ThinQ 5G, който дава по-бързо и лесно свързване, стриймване, сърфиране, игри, споделяне и като цяло повече преживявания без ограничения. LGG8ThinQразполага още с изискан минималистичен дизайн, иновативно аудио, нов хардуер и софтуер на камерата и най-модерното безконтактно управление и биометрични функции за сигурност.

 CESНагради за Иновации: Собственост и производство на CTA, Наградите за иновации на CES е ежегоден конкурс, отдаващ признание на изключителния дизайн и инженерни решения в продуктите на потребителските технологии в 28 продуктови категории. Елитен състав от експертни съдии от индустрията, включващи членове на медиите, дизайнери и инженери, преглежда подадените материали въз основа на инженерните качества, естетиката и дизайна, функционалността и привлекателността на продуктите.

Пълният списък на наградите на LG за иновации ще бъде обявен заедно с пресконференцията на CES на LG в 08:00 PST на 6 януари 2020 г. в Лас Вегас. Собственост и производство на CTA, CES 2020 е глобалната сцена за иновации, където индустриалните лидери и изгряващите звезди ще се съберат от 7 до 10 януари в Лас Вегас, за да погледнат в бъдещето на иновациите, които движат непрекъснато развиващата се технологична индустрия. Участниците в CES ще имат достъп до най-интересните и различни технологии на световния пазар, като 5G, изкуствен интелект, разширена и виртуална реалност, интелигентен дом, умни градове, превозни средства, цифрово здраве и много други.