Избори и изводи
Секция: БЪЛГАРИЯ
09 Ноември 2019 09:47
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Избори и изводи

/КРОСС/„Агресията във всичките й форми беше водеща". Това каза в интервю за предаването „Тази събота" по БТВ, по повод отминалите местни избори психологът Росен Йорданов. „Тя не подмина и Бойко Борисов. Той се опитваше да я удържа, но демонстрира и едно самодоволство.

Той сякаш отне малко от гласовете за Йорданка Фандъкова", допълни той. Йорданов е на мнение, че Фандъкова сама е спечелила тези избори. „В рамките на тази кампания Йорданка Фандъкова доби едно усещане за отчаяние, което личи в нейното изражение", каза още Йорданов. По думите му, тя най-добре успя да не реагира остро на случващото се. Относно поведението на Мая Манолова, психологът коментира, че на няколко пъти тя видимо не е казала истината.

Според него, сред лъжите е това, че смята, че не е страхлив човек. „На нея й се налагаше да удържа естествената си агресивност. Забеляза се, че тя не е маратонец, бързо пали и бързо се изтощава. Тази еуфория, с която тръгна, трябваше да бъде поддържана и от нейния щаб", коментира психологът. „Чрез високомерното нехайство и забавянето на говора тя се опитваше да контролира собственото си разочарование", каза още Росен Йорданов.