Кейти Холмс се завърна (Видео) (Снимки)
Секция: Шоубизнес
10 Ноември 2019 14:25
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кейти Холмс се завърна (Видео) (Снимки)

/КРОСС/ Откакто Кейти Холмс се разведе с Том Круз, тя сякаш се скри от погледа на всички и не я виждахме нито в киното, нито където и да било другаде (с много малки изключения).

Единствената връзка, която актрисата е имала след развода с Круз, е тази с Джейми Фокс, която двамата ревностно криеха от хорския поглед и дълго пазеха в тайна (доколкото могат).

 Двамата са заедно от 2013 г., но дебютът им като двойка се случи чак тази година през май месец – на пищната Met Gala. Уви, броени месеци след тази поява стана ясно, че двамата се разделят след шестгодишна връзка.

Очевидно Кейти умишлено се е отдръпнала от светлината на прожекторите, за да може да подреди живота си. Сега обаче изглежда готова да говори, а и да взима роли на големия екран.

Актрисата тъкмо излезе на две декемврийски корици на престижни списания, където даде откровени интервюта за живота си след развода с Том и раздялата с Джейми, а също и как се справя като родител с дъщеря си Сури. Едното списание, пред което Холмс застана, бе британското издание на Elle, а другото – Shape Magazine.

Вече официално е обявено, че ще гледаме актрисата в хорър филма „The Boy II“, а тя започна все по-често да се появява на различни звездни събития. „Кейти Холмс се завърна!“, пишат от Elle.

Пред Shape Magazine актрисата споделя, че най-сетне се е научила да поставя себе си на първо място: „Истински вярвам във важността на това да се грижиш за себе си и да бъдеш свой приоритет. Можеш да бъдеш най-пълноценен за важните хора в живота ти, ако се грижиш за себе си. И аз го правя. Всеки ден си отделям по 20 минути само за мен, в които пиша на един лист нещата, за които съм благодарна. Правя това, слушайки приятна музика. Това е моята ежедневна медитация“, разказва тя.

В момента дъщерята на Кейти и Том Круз – Сури - е на 13 години. Не е тайна, че Том не е виждал дъщеря си от години.

Актьорът сам сподели, че причината за това са многото му ангажименти, но се предполага, че тъй като Круз е сциентолог, сектата не му позволява да вижда дъщеря си, защото там им съставят списък с лица, които е забранено да виждат. Кейти отглежда дъщеря си сама.

„Много сме близки. Прекарваме много време заедно, понякога дори си правим общи тренировки. Чувствам се благословена да имам такава специална дъщеря. Това е най-прекрасният подарък, най-голямата привилегия, която някога съм имала – да бъда нейната майка“споделя Холмс.

Междувременно тя се опитва да остане здраво стъпила на земята, помагайки на когото може чрез различни доброволчески инициативи.

А пред списание Elle заявява категорично, че не проверява името си в Google и не я интересува какво казват хората: „Времето ми е ценно и предпочитам да го прекарвам в компанията на семейството и приятелите си или пък гледайки стар филм, четейки хубава книга...“

 

video: https://www.youtube.com/watch?v=rE86advZupQ&feature=emb_logo